Hyllning!!

Tänka sig så fort tiden går!
Grattis på födelsedagen världens
Bästa lillebror, jag älskar dig! :love:


Lista

Idag är det… En fin dag! :love:
Idag tycker jag omVädret & barnen
Idag har jagmassa bus med gullungarna! :)
Idag borde jagTa mig själv i kragen och umgås med min far kanske?!  :(
Idag tycker jaginte så mycket.

Förra veckan med ett ord: Plågsam
Veckans bästa: Pengar!
Veckans värsta: Att vara SJUK!
Dagens värsta känslaMorgonens värsta, När Jonna kom och fråga om jag visste var Kimi var då hon inte hitta honom någonstans!! (han låg i Jennas säng intryckt i hörnet höhö) ;)
Dagens bästa händelseNär Jonna kom med en PK från kiosken hehe..
Dagens hiss... Det fina vädret! :love:
Dagens dissBajsblöjor, LÄTT

Idag är jag nöjd med… Dom glada barnen
Idag är jag missnöjd medIngenting hittills.
Idag saknar jaghmm, måste ju vara att hitta på något galet med mina fina vänner! :(
Idag avskyr jagAtt inte vara frisk..
Idag älskar jagatt jag är ganska kreativ & pigg!
Just nu ska jagkolla till Fabbe & sen duscha!
LATER PUSS.
Katri Suominen :love: Mathilda Savolainen


Underbart väder!

Är ju barnvakt som sagt till Fanny&Fabian med Jonna och hennes barn och det har varit en fartfylld morgon! :) Barnen som iallafall fram till sju-halv åtta imorse och sen var det bara frukost och dra ut och leka på dagiset här bredvid i två timmar och nu sover barnen som två stockar :)  tur det då jag funderar på att passa på att duscha och plocka lite här hemma! Tog massa söta bilder på barnen där ute men dom är på min telefon och just nu är den nere på ena rummet och spelar musik eftersom fabian inte kan sova utan det, bortskämda unge ;) Så får ta och visa lite senare.. Men ska in och kolla om Jonna också somnade haha tråkigt och sitta här själv.. Aja later bitches! :love:  
två gamla bilder på mig och lillasyster Minna,
gud så jag saknar dessa tider :love:

Den eviga väntan!

Sitter i ett väntrum med sjukt obekväma stolar, min rygg värken och är skit hungrig! Men är man favorit systern måste man ju leva upp till den titeln också! ;) iallafall är någonstans på söder och väntar på syster som är på ett möte och hoppas på att hon är klar snart så man kan röra sig hemåt och äta tacos med familia + fina gudbarn :) blir nog en fin & lugn fredag kväll med massa bus och mys, det gillas hårt :love: var förbi på stan en sväng innan och hitta inte ett skit, eller en tröja som jag hoppas är fin på orkade inte prova.. Börjar faktiskt gilla det här med nyktra helger darför kör vi en till denna helg ;) visserligen går jag ju på penicillin men aa, brist på fantasi.. LATER! :love:
Btw satt i piercingen i läppen igen ;)


Fredag!

Godmorgon! :D
Vaknade för ett tag sen och har surplat i mig kaffe i mängder redan, måste hoppa in i en dusch strax också för ska göra min lillasyster sällskap till sthlm till ett möte :) sen senare kommer busungarna Fanny & Fabian igen! :D oh så härligt att få träffa dom igen så söta barn! hihi.. Igår var jag iallafall och jobbade igen och det gick rätt bra och ska jobba mitt första egna pass nästa fredag! spännande.. Sov bort hela eftermiddagen igår så darför jag inte bloggade sen var det middag och fotboll som älskade AIK vann! :love: Nej men nu får det vara färdig skrivet så jag kommer in i duschen någongång hehe :P later honeys!
image descriptionimage description
söta små varelser! :love:

Godkväll världen!

Har inte bloggat på över ett dygn, men kom hem till mamma igår och typ drack kaffe och umgicks med mamma minna och Jonna :) sen på kvällen vart jag jätte dålig igen, förstår inte varför det inte släpper denna dumma infektion :( men nog om det! Imorgon skiter jag i hur dålig jag är för ska jobba och sen träffa mathilda på stan :) trevlig prick det där hihi :love: men ska fortsätta kolla tv och ta min penicillin.. Hörs kanske senare puss!


Godmorgon världen!

Vaknade för nån timma sen och har typ inte gjort så mycket, visat moster hur man fixar musik och sådär och packat mina saker för idag bär det av hemåt! :) För lite informations möte imorgon ang ett jobb och sen förhoppningsvis träffa underbara Mathilda men stackarn verkar ha blivit smittad av mig :( sorry hun!
I vilket fall som helst så måste jag fixa mig lite nu så vi får höras via telefonen eller när jag kommit till tokstan, tjing så länge! :love:
image descriptionimage description


Dör lite återigen!

Ätit grym middag nyss skönt att aptiten är tillbaka litegrann iaf :) har inte gjort speciellt mycket idag typ chillat och så, fortfarande hos moster & Co. :)sitter och kollar lyxfällan och vems huvven dyker upp? Jo Rosanna's & Jackie's ;) haha skönt att folk vågar visa att man inte måste få folk och tro att alla badar i pengar och masa skit! Yaya ska väl vara social! Kösssss


Mums!

Har suktat efter något i flera dagar och kom äntligen på det, smörgåstårta! Så jag och moster bestämde oss för att göra en, nu ska vi bara lägga dom minsta sen hugger vi i! :) vill btw ha onsdag nu, dvs pengar arbetsintervju och träffa underbara wife :D :love: men vi hörs senare kanske puss!!

Funkar inte lägga till bild oh! -.-


Sant så sant!


Död_chey_90

Sitter i min mosters soffa och fryser som fan även fast jag har filt och två koftor :( min moster tvinga mig till läkarn idag och nu går jag på penicillin i tio dagar, ser ut som jag är nykter på Valborg då? ;) hehe.. Sitter här iaf och ger lite mode tips åt min kusin på 13, lillen börjar bli så stor :) men brist p fantasi sorry för tråkig blogg men feber och hals ont är inte vardagslyx :( Later puss!


Spontant

Åkte spontant hit till Norrköping, närmare bestämt Finspång hem till
Bästa moster och alla hennes huliganer till barn :) så härligt och träffa alla och små barnen bara dränker mig i pussar och kramar :love: får mig verkligen att må bättre även fast man har febertappar och hals ont :( väntar iaf på en sen middag, grillad kyckling och potatisgratäng och kollar på när My badar, knäppts unge hon ser typ död ut när hon ligger i badkaret haha! Men ska väl vara lite social! Pussss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_199130151.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_199130659.jpg" class="image">


Nöjd nu minna?!

Dött lite i Amandas soffa, en mindre bra dag! Vi har larvat oss lite och druckit kaffe och ätit frukost! Nu ska jag vidare till mamma på en kaffe och efterlängtade alvedon kyss så länge! ;)


Hemma från tandläkaren

Kom nyss hem till mamma från tandläkaren och det gick faktiskt rätt bra! Jävligt chysst och snäll läkare :) sånt gillar vi! Nu har jag något fruktansvärt ont, men det går väl över om ett tag hoppas jag hehe, brist på fantasi så vi får höras senare puss!!


Mindre bra dag!

hatar tandvärk!
vaknade inatt av att jag hade värsta tandvärken plus min halsmandel?! Mindre kul, och mindre sömn :( känns inte riktigt som att mitt liv är på topp liksom! Har ju en fruktansvärd tandläkarskräck men tog mig själv i kragen och ringde och boka en tid så ska till tandläkaren 14.30 men som tur är följer Amanda med som moraliskt stöd och det behövs säger jag, redan sjuuukt nervös. oooooooh :( Men ska väl slänga mig i en dusch strax och så, vi hörs senare! Puss! :love:

<3


Tisdag

Sitter i mammas soffa och ska väl strax byta om och fixa mig lite för att ta mig en promenad till komvux, behöver lite hjälp med att söka kurser då jag inte fattade ett skit när jag försökte själv haha ;) fortfarande sjuk och börjar bli förbannad på det, inatt vaknade jag av smärtan i halsmandeln som är större än en golfboll och konstant smärta :( oh, blir att ringa vårdcentralen senare, varit sjuk sen skärtorsdagen liksom och ska provjobba på torsdag igen så vore bra om detta bara försvann! Har typ feber toppar idag också, men orkar inte sitta hemma och vila för har gjort det flera dagar.. Men brist på ord så vi hörs, puss!


Tjaaa bloggen!!

Lackii här! ;)
Sorry för kass uppdatering i helgen men ger er en liten update, i fredags var det menat att jag och Amanda skulle sitta hos mig och bara chilla och typ ta något glas vin, slutade dock inte så utan vi drog på fest/chill i huset bredvid och vart kastrull fulla haha! Men var inte så farligt på lördag morgon så fixade lite hemma åt middag med Amanda och mathilda sen kom fint folk hem till mig och vi drack alkohol spelade spel och sjöng till musiken :) en härlig kväll faktiskt! Igår var jag bara död och tråkigt nog är jag ff sjuk?! Även fast det släppte i fredags :/ Aja ska fortsätta slappa i soffan och vara allmänt Depp! ;) men vi hörs senare säkert, puss!!


Nörd

Sitter hos Amanda och surplar kaffe snart blir det väl staden sen hem till mig :) men vi hörs senat KÖSS!!
Btw blivit twitter nöörd ;) haha


GODNATT!

Ligger i lillasysters säng och känner mig förskräckligt dålig :/ denna kväll var mindre kul snacka om att det kan vara jobbigt att vara sjuk :( har iallafall kollat fotboll mellan AIK-IFK som slutade 1-1. Hittade en grym sida men sjukt billiga charter resor?! Måste bara fixa någon som är villig och åka med mig :) skitsugen att åka typ till Mallorca över min födelsedag :D vore ju något liksom! Men nu orkar mina små blå (gröna) inte hålla sig öppna längre så vi hörs imorgon puss!


torsdag

Orkade med att ta en promenad med hunden och en kaffe med Amanda nu på förmiddagen iallafall, förstår inte varför febern och skiten inte försvinner? brukar inte vara sjuk mer än några dagar bara :( varit sjuk i en vecka nu så skulle göra vad som helst för att bli frisk! Har lite småplaner inför helgen så hoppas febern iallafall lättar så jag kan sitta hos mig och få över några trevliga flickor på några glas vin och så! Känner inte för att sitta hemma hela helgen.. Får väl iallafall glädjas åt att solen tittar fram idag, värsta energi kicken ju! :D Men ska väl försöka rota fram något ur mammas skåp att laga för just nu skriker magen efter mat, men vi hörs senare köss!
saknar lite mitt svartskalle hår! ;)

Go Kväll!

Fortfarande sjuk och jag hatart!
så himla tråkigt och jobbigt man kan i princip inte göra ett skit :( det jag iallafall orkat göra idag är att färga mitt hår handlat och försökt mig på att söka till kurser som jag inte fatta ett skit av så får ringa komvux och boka ett möte så dom kan hjälpa mig :) Har iallafall ätit middag för ett tag sen och nu softar jag bara i soffan och ska strax kolla greys och bigbrother, haha blivit värsta bigbrother-nörden jag blivit här hos mamma haha! Min favorit är iaf Annica just nu! men brist på fantasi så vi hörs! KÖSS :love:
image descriptionimage description

Tvkväll.se

Sitter och glor tv med mamma och lillasyster! Kärlek till DHF :love:
Sen bigbrother, men vi hörs senare KÖSS!


Ett evigt letande efter en j*vla klänning!

Sami och Jeanette fyller 20 feta år den 29/4 & 14/5
så dom ska slå ihop det och ha en fet fest med baltema! :D
Skitkul - yes men ett fördjävligt letande efter en klänning.
s u c k !


köper värsta klänningen snart, skiter i!

Hittar liksom inget simpelt som är fint, bara massa överdrivna prinsessklänningar för flera tusen som jag dock inte vill betala med tanke på hur många gånger kommer jag använda den..


Inte bloggat på ett tag!


Men det finns en orsak då jag varit sjuk & och sen har jag umgåtts massa med familjen nu under påsk helgen :) men något som stör mig jättemycket är att jag alltid ska lyckas bli sjuk, har nog drabbats sen jag var liten att bli sjuk just påskhelgen haha! menmen.. känner ingen inspiration alls idag skittråkigt.. Men i lördags var jag iallafall på fest som var helt okej, alkoholen flödade i mängder må jag säga haha och för engångsskull var man inte hos dom gamla vanliga och festa och i lördags träffade man massa roligt folk :)
oh så irriterad just nu har hållt på med det här inlägget snart i 20 minuter men blir hela tiden avbryten, hundjävlarna har dragit ner två påsar kött som jag tinat upp och käkat alltså, plus att skriver på en MacBook och tangenterna sitter ju åt helvete fan! Men vi hörs senare ska börja med maten, lövbiff potatiskroketter & tsatziki :love:

later bitches!

image description

Ändring


Lista..

Vad gör du just nu? Sitter i en fotölj hos mamma och svarar på det här..

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Hmm, drömma kan man så förhoppningsvis har jag träffat mannen i mitt liv, & pluggar till sjuksöterska! :)

Vad ångrar du, om något, i livet?
Jag ångrar väldigt stort att jag inte skötte gymnasiet, blir ständigt påmind av det, Och så ångrar jag väl lite att man inte gjort mer för att behålla vänner.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
I en varm jacka, eventuellt uggs om det fortfarande funkar och stor halsduk :) & mössa är ett måste!

Vilka 3 saker är du beroende av?
1-min telefon 2-min familj&vänner 3-Kaffe!

Har du någon dold talang? Är bra på att sjunga ;)

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen hade jag Sanna&Kimi hos mig från fredag till lördag sen på lördagen fick jag passa två av mina kusiner, busade med dom plus Jonna Mathilda & Minna sen vart det bärs med Amanda mfl. Söndagen var det fotbollspremiär mellan AIK-Mjällby som var kung och sen hockey och mer bärs på kvällen! ;) 
Denna helg inte ett skit igår massa film idag påskmiddag ishockey och eventuellt bärs!


Vad har du på dig just nu?
Svarta byxor röd oversize tröja och en turban på huvudet, precis duschat! .

Bästa skönhetsknep?
Att inte sminka sig när det inte behövs, jag sminkar mig bara när jag ska iväg på något speciellt :)

Vilka är dina dagens planer? Middag hockey och sen får vi se..

Vad äter du helst inte? fiskbullar!

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?

1
Http://msuominens.blogg.se 
2 http://msavolainen.blogg.se 
3 http://bbelindas.devote.se (uppdatera kärring!)

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år? japp!

Bästa staden/landet du besökt Bangkok & Thailand!

Vilken kändis får du höra att du liknar? ingen, jag är unik! ;)

Tror du på gud? Absolut inte, låter ju helt sjukt..

Vad är din största rädsla? Har fobi för clowner, döden & bli lämnad ensam

Nämn en sak du aldrig provat på: DROGER.

Vilka är dina favorit namn? Miranda & Matthias

Hur/Var vill du bo i framtiden? 
En dröm vore ju att ha en skit fräsch villa i typ spanien eller liknade men annars i en stor fin timmervilla en bit utanför storstan typ göteborg kanske.


Go kväll!

Har verkligen inte gjort ett Piss idag, bara varit liksom :) kollat massa film och umgåtts med fina syskon :love: sitter just nu och kollar på något roast program på comedy central där en del kändisar roastar david hasselhoff rätt kul haha :) iallafall, ska strax lägga mig och imorgon blir det påsk firande hos mamma med familjen :) hoppas jag får ett påskägg ;) höhö men vi hörs kyssar!


Långfredag!

Morsning korsning!
Sovit gott? Det har jag förutom lite knas i natt men inget jag går in på! Satt iallafall hemma hos Mamma hela kvällen igår, var så död efter att först sprungit runt fel och shit på östermalm så vart försenad till första intro-passet!? :S Sen var det bara att ta sig till jakobsberg på arbetsintervju som jag inte tror gick så bra, kände ingen fokus direkt! men men.. Sitter iallafall och surplar i mig lite kaffe och glor på tv med Lillasyrran.. Ingen aning om vad som händer idag, kanske åker till min kära moster i Norrköping! :) Men det återstår och se. Nu är jag tom på ord så vi får höras senare, köss!

BTW; AIK VANN IGÅR SÅ IMORGON (LÖRDAG) GÄLLER DET!
:love:
vi måste ta kopiorna!!

BTW 2;Följ mig på Instagram - Lackii


På bussen

Sitter just nu Påväg till Östermalm för att provjobba, lite nervös men mest trött :s men det här ska gå bra! Efter det blir det att ta sig till Jakobsberg för en arbetsintervju så håller tummar och tår att jag hittar plus att det går bra! För vill verkligen jobba med barn :) gårdagen bestod bara av massa smärta, migrän och hals ont men unna mig med efterlängtade bilar och bra tv! Men vi hörs senare! Pusss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_196997961.jpg" class="image">


Godmorgon!

Sitter och väntar på att Amanda ska bli klar sen drar vi till mig för att hämta träningskläder och sen vidare till arbetsförmedlingen för att prata studier, usch så jag vill plugga känner jag :) sökt massa jobb som sagt men smart som man är har jag ju skrivit fel telefon nummer i mitt cv, duktig lackii! :D men igår mailade ett företag och är intresserade av mig, så vi håller tummar och tår :) imorgon ska jag även prov jobba också, verkar gå rätt bra nu! Men vi hörs måste springa till bussen, kyss!


T som i tisdags & trött!!

Återigen hos Amanda, känns som att jag borde ta tag i mig själv ovh låsa in mig själv hemma ett tag så jag vänjer mig att vara hemma haha! Idag har jag inte gjort ett skit, antagligen seg från helgen fortfarande eller så är jag påväg att bli sjuk som jag dock verkligen inte vill eftersom jag ska provjobba på torsdag och nästa vecka.. :/ funderar även på att dra till min moster hela påsken, skulle vara riktigt skönt och få busa med bästa kusiner & gudbarn :love: känner också att en alkoholfri helg skulle dock inte skada haha :P Skulle tränat idag men eftersom jag känner mig som jag gör idag så blidde det vilodag men imorgon blir det en hektisk dag, måste fixa lite papper som ska vara inlämnade innan 10 och sen direkt till arbetsförmedlingen förbi hos tändläkaren och boka tider, usch vill inte :s och sen träna sen ska jag till weda igen på någon grej som lina bjudit mig till hon ska väl berätta lite mer om hur det funkar att jobba med forever living som jag är riktigt intresserad av :) känns som detta inlägg vart bara massa blandade saker haha.. men ska väl ställa mig och steka ox-pytt då Amanda ska göra lax och jag inte är så stort fan av det så det blir pytt för mig ;) ikväll är det även ishockey och desperata husfruar, kärlek till det! men vi hörs mera sen senare, kösss!! :D
2 bilder från söndagens fotboll, kärlek till er och alkoholen som flöda en massa ;)

Slitentjej.se

Fortfarande helt sönder efter helgens bravader men fan så kul jag haft :) tråkigt nog slutad edet 0-0 i fotbollen men vi vann hockeyn, så nu står det 2-2 i matcher, och kan ju säga att min lördag vart mer än perfekt då Djurgården åkte ur haha! nu massa kaffe sen fixa massa skit på stan eventuellt träna oxå! Tjiiing!

 


RSS 2.0