Är hos min frank ^^,

Är hemma hos ööhhmmäännddaa efter en helt hektisk dag, äntligen kan man pusta ut. har visserligen vart här ett tag nu. men vi har mest njutit av en underbar eftermiddags sol druckit kaffe och pratat bajs ;) middagen ligger i ugnen så det blir mat snart sen blir det väl film eller så.. vad gör ni en sånhär underbar lill-lördag? ;) men skulle bara uppdatera lite fort!

puss ciao ;)




bjuder på två pics på mig och enormt snygga amanda ;;)
love u darling.<3


dadii är här så....

... så det blir och nörda glee ;) haha.
Har ju laddat ner hela första säsongen på hans data så har inte kunnat kolla sen sist.
dålig med uppdatering men så blir det ibland. just nu känner jag ingen inspiration. Känner bara att jga brister mer och mer som person. jag tror inte jag känner mig själv längre. sorgligt.
men säger godnatt.
puss / en förvirrad katri. suck.

hemma hos mamma - igen!

Jag kan inte rå för att jag trivs så enormt hemma hos mamma ;) men det är ju faktiskt tråkigt ibland och sitta själv hemma i sin lilla lägenhet som skulle behöva en makeover och en riktigt nogrann sväng med dammsugaren! men det får bli en annan dag! Kom för ett tag sen hit efter en tripp till IcaMaxi så nu finns det massa mat som min älskade dadii var snäll och bärde upp till mig ;) ganska kul att han ringde nyss och lät helt förskräckad över att min frys är full?! vart ska jag lägga allt? haha han är go han! ♥
Min helg - Ja den har vart kanoners! den var helt enkelt en sån helg jag behövde! visst skulle jag gärna slippa att jag garanterat använde mitt bankomat-kort minst 25 gånger ihelgen. Men så får det bli ibland ;) men ska göra min älskade mor sällskap medans hon lagar mat :)
oh shit?! kolla klockan nyss och den är ju för tusan halv åtta?! :s ...


AJA.p u s s    h e j (:


'' Jag älskar er! Utan er inget Mig ''
lovelovelove♥

just nu :

just nu sitter jag hos min underbara storesyster och festar lite, eller aa festar och festar det är typ chill.
och ja jag lever ;D
ciao!

oh thank its friday!

Sitter just nu hos storesyster och lyssnar musik och ska väl snart hoppa in i duschen och sen fixa sig för kvällens bravader som ännu inte ens är spikade?! haha. Som vanligt med oss :P skulle bara tala om att jag lever. Och har ju självklart shoppat idag (lönedag) så skriver och visar imorgon vad jag köpt!
PUSSSSSSSSSSSSSS .

mot jobbet!

nu drar jag till jobbet tjingeling!

Alla har både vinster & förluster.

Ännu en tung förlust för vårat älskade A.I.K.. inte så kul :/ men sånt händer alla lag, även fast man är poängledare, tabell-ledare eller sveriges mästare. men jag är så stolt över gnaget, ni har presterat så grovt bra denna säsong som nykomlingar i elitserien. Ni slog ut HIV (dvs HV71 - svenska mästaren i fjol) Man kan inte mer än och vara stolt. Men ska inte hänga läpp föör mycket, då det är minst 2 matcher kvar i semifinalen! så vi säger F O R  Z A  A I K <3 vi tar det på lördag!!!!
Nej nu får kvälls-rutinerna ta över mig. sen blir det sängen.
puss.kram.hej.

Just nu : Ishockey


Min drömkille - lista

Läste en barndomsväns blogg och hittade en intressant lista hihi!
Min drömkille-
1. brunett, blond lr rödhårig?
brunetter är faktiskt lite sötare (a)
2. längre än 160cm?
men självklart ska han vara längre än mig..
3. ögonfärg?
gröna, wrau!
4. sminkad?
ofc ;D nej verkligen inte.
5. gillar att shoppa?
skulle väl vara ett plus i kanten - ja.

6. fotbollsnörd?
ohja!
7. pratglad?
inte föör ofta ;D
8. intressen?
mig såklart, festa, sin familj och vänner. typ.
9. 6pack?
spelar inte så stor roll, så länge den e platt.
10. muskulös?
såklart.
11. hål i örat?
spelar ingen roll.
12. festkille?
absolut!
13. punkare?
nej tack!
14. tatuerad?
om han ska ?!

15. piercad?
bröstvårtan isf.
16. hur du hittat en sån här kille?
nej tyvär..
Om mig- IMPORTANT TO KNOW
1. hur lång är du?
1.61
2. ögonfärg?
grön-gula
3. gillar du att shoppa?
vilken normal tjej gör inte det?!
4. gillar du mysiga hemmakvällar?
det kan funka det med.
5. tränar du?
yes.

6. vad tränar du?
gym och promenader.

7. hårfärg?
blond med svart underhår.
8. piercing?
öronen.
9. tatuering?
snart.
10. musiksmak?
allt mellan himmel & jord.
11. vad tycker du?
att denna fråga var konstig.

GE MIG! :D




Torsdag 24/3

TjuBaHej!

kom hem till mamma för ett tag sen efter en helt okej arbetsdag! och det gillas ju givetvist. sitter och surplar i mig kaffe och lyssnar på Sara Vargas låt - spring för livet! den är ju bara så fin!
Ikväll blir det Ishockey och hoppas innerligt på att älskade AIK vinner.. i vilket fall som helst så måste jag köpa mig en ny kamera! man blir ju förtusan helt galen utan en?! och jag vill ha en system-kamera men det är lite väl dyrt för min budget just nu.. plus att måste spara undan så mycket som möjligt eftersom jag inte har någon aning om hur det kommer se ut efter min operation eftersom jag kommer vara sjukskriven i minst åtta veckor ;o ska ju operera hjärtat för er som inte visste det.. och det är snart. vecka 20 troligtvis..
tänkte faktiskt bjuda på några bilder från mitt så jätte underbara jobb (;
enjoy.
Lola & Ida! underbara tjejer (:
vår arbetsledare Timo! kan beskrivas som en finne med temprament haha :)
grabbarna grus haha!
även fast jag kanske inte har jättebra kontakt med alla i min arbets-grupp så är jag superglad att jag får jobba med just er ! :)
men ska göra min bigsistha sällskap som för engångskull är på besök hos mamma!
ciao / Lackii

blogg-brist.

jag vet, det dör ut ibland. Men finns dock inte så mycket man kan göra åt den saken. visst har jag haft saker och skriva om men det har inte funnits lust eller tid. Och om man inte känner för att skriva så bör man ju inte det för då blir det väl ett tråkigt inlägg? aja sorry då :p Sitter hemma hos mamma iaf. kollade ishockey nyss och ja det gick väl inte så bra för A.I.K men det var nära, och det var dessutom bara första matchen av sju så det är fan inte farligt med en förlust! Ska väl kolla big-brother nu. ganska kul och se folk göra bort sig haha! skulle aldrig göra det själv, men men..
btw; någon som har bra förslag till mag-ont? har mått illa sen i söndags natt och har kramper i magen.. :( inte speciellt kul. hoppas på sömn inatt så man kan gå jobba imorgon. men men..
tjarå lovelys.
p u s s

Mobil-blogg!

TjuBaHej! Har kommit hem för ett tag sen och var sjukt nervös inför min arbetsintervju, och det märktes, fick värsta hjärnsläpp och inget gick bra enligt mig. Men man får ju hoppas på det bästa eller hur :)? Det är fredag framför allt. Och det gillas, men att det snöar o det ogillas hårt! Det var ju typ värsta vår nyss?! Aja, i vilket fall som helst så har jag precis kommit hem ochså, vart en tripp på stan med amanda. Tog en lunch på grekiska kolgrillen dock är det inte lika gott där längre men super trevligt :) sen var vi inne på systembolaget, därifrån fick jag hem några öl och cider. Är sjukt sugen på päron-cider. Ni som inte vet så är jag ingen cider människa så det är faktiskt chockerande! Hehe :) hoppas på en super mysig och trevlig kväll. Nej men nu måste jag städa här hemma lite sen blir det och fixa sig och våldgästa amanda! SO LONG! Kissees:)

arbetsintervju next

är så äckligt nervös. wish me luck!
shit måste springa te bussen.
C I A O.
btw, fredag idag, VAD HÄNDER? :)

torsdag-kväll i bilder.


( bild lånad från google, tack godegud för google )


godnatt söta ni!
så hörs vi imorgon. puss.godnatt.ciao.

Det har varit mycket mamma den senaste tiden!

Sitter hemma hos min familj, lite mysigt! haha. brorsan ligger och lägger sina fötter i ansiktet på mig och ber mig samtidigt göra honom en tjänst (!?) skulle inte tro det va? pch gluttar samtidigt på luleå-Dif matchen, ska bli kul och se judegården åka på däng så dom åker ut haha! men i vilket fall som helst var jag och handlade lite nyss med mamma och köpte vår-rullar jag bara älskar dessa mumsiga rullar hehe ;D har dock inte mycket och skriva om..
ja vad ska man säga, helg snart. lill-lördag idag och det händer inte ett skit. Helgen hittills ser tom och eländig ut, det enda som e planerat är  barnvakt till käre systers busungar på lördag. Gör min fredag någon!? :)


btw, berättade ju aldrig vad som händer på fredag, skrev ju att jag var nervös, ska faktiskt på arbets-intervju på tallink/silja såååå överglad och dom är jätte intresserade ;D go KATRI fifan! hehe. men ska väl göra något annat än och trötta ut folk med mitt enormt röriga inlägg så seya bitches. eller menar hörs gullungar ;)
PusS Ciao!






är det detta man ska följa? har fan aldrig vart på en riktig arbets-intervju.
N E R V Ö S


it´s enough!

Så trött på att vara sjuk varannan dag! det är typ så denna eländiga virus håller på.. ena dagen är man jättepigg sen andra helt död -.- jag försökte kämpa på jobbet men icke sa nicke.. nu sitter jag här hemma med huvudvärk kallsvettas och typ feber inte kul.. aja blir lite mat sen glee-maraton!
seya.

Off to work!

ÄLSKAR MIN TRÖJA!
ÄLSKAR A.I.K
TJARÅ

På jobbet!

Sitter på jobbet just nu och har absolut ingenting och göra, och det suger! Men i vilket fall som helst så sitter jag och pratar med veronica, hon berättar om lördagen när hon jobba på melodifestivalen som servitris och det var tydligen värsta slav-jobbet! Kunde jag inte tänka mig.. :p hehe. Längtar galet mycket till på fredag! Är sjukt nervös dessutom:) berättar mer om det sen senare! Men ska väl försöka göra någon nytta, inte för att det kommer gå så bra då vi inte har ett skit och göra. Yaya CIAO!

Katri Anita Elina Suominen har tråkigt.


sol sol & sol

det gillas! men vill ju vara ute och njuta av den men icke sa nicke ;D
jag har enormt tråkigt btw, lina drog nyss hon skulle med sin käre mor och handla..
aja, bjuder på en bild!
vill göra något..

blev att stanna hemma från jobbet..

aa vad ska man säga, så äre väl när man bor i hovsjö och dom inte kan fixa sina lägenheter ordentligt! jaja bara sitta hemma till ca 16 för han som ska fixa min dörr trooor att han kan komma till dess. hoppas det i vilket fall som helst.. sitter iaf och lyssnar på massa skön och gammal musik på youtube och har även bokat hytten till studentkryssningen den 11/5! Och det kommer bli så gääälet verkligen! ;)

har i vilket fall som helst massa att göra, min lägenhet är i stort behov av en stor-städning! måste verkligen hitta krafter till det.. fast egentligen så är det inte så stökigt.. det är bara disken som gör att det ser ut som det.. eller så är det jag som e typ pedantisk. haha.. ska väl ta den innan underbara lina kommer på besök!
bjuder. på väg te göteborg i somras. nice som fan.
tjaarå!

måndag morgon börjar som vanligt i katastrof!

Huvudvärk och ångest
Panik och stressad
hur ska denna dag sluta?


som folk säger nu vecka nya utmaningar. kan ju hålla med om att denna dag börjat med utmaningar, i vilket fall som helst är jag försenad började sju.. och då undrar folk säkert vrf jag sitter här och skriver det är att jag väntar på kaffet och har inget annat och göra. usch på denna dag.
H ö r s



ett tryck och så kan allt försvinna!


och det är just det som hänt! herregud så irriterad jag ääääääääärrrrr!!!!!!!!
blir så sur på mig själv :( lillesyster som hade gjort den sååå fin.. kommer gråta jag är seriös.... aja, film och säng nu. f*ck hejdå.



superfin helg och irriterad just nu..

Såg nyss att varken mitt inlägg eller min nya header finns (!?) ABSOLUT INTE IRRITERAD.. :S vet att min lillesyster påpeka att jag inte hade någon header men trodde den typ bara var seg eller så.. men aja what to do.. -.-  ska väl ge det ett nytt försök, alltså headern ;) sitter i vilket fall som helst hos min underbara mamma som är riktigt bakis, alltid lika kul och retas med såna ;) själv vart det en lugn film-kväll hos min storesyster igår! <3 ganska komiskt ändå att min favorit ''kändisbloggare'' också hade lugn kväll hihi! kanske jag är nästa stalker eller så? ;) över till annat, håller på med mat här hos mamie då och hoppas spaghettin snart är klar för e superhungri, har bara ätit frulle och steg upp tidigt idag :d duktig chey! men ska kolla till maten.. sen fixar jag denna förbannade header! over and out!

ciao.


Paow är då min favvo! go girl ♥


sitter med desiree :)

sitter här just nu med sötnosen desiree :)
jnjnnnngcdäoi njkkn b .. ja de var hon som skrev :P
skriver mer senare eftersom hon e lite gnällig hehe

pussssssssssss

...............

.massa lagg hela tiden.
oh. ger upp hoppet ett tag. ciaö.

..


lista.

snodde en lista av min syssling som snott den av någon annan, så det här går bra ;) haha
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på den som smsa dig senast.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

helgens planer ! (om jag lyckas bli frisk)

- Tokfixa sig och lokalen med bara en arm (?!)
- FFEESSTT med mina brudar! och grabbarna såklart ;)
- FESTA SÅKLART.



- Vara bakis och städa i lokalen  :S
- hitta nya krafter -.-
- DRA PÅ ISHOCKEY I HOVET OCH SE ÄLSKADE A.I.K SPELA! ♥
- sen får man se vad kvällen har och bjuda på ;)


jag hoppas min hals blir bättre iaf. Och att läkaren går bra imorgon.


CIAO.
PUSS.

Jag är aktivare på Facebook.

Katri Lackii Suominen
Skapa en profillänk

sitter just nu hos mamma. har/är varit sjuk hela veckan och det suger. Och vill jobba imorgon men har läkare så icke sa nicke, och det kommer typ ta hela dagen... blääääh.

RSS 2.0