Morsning!

Sitter och njuter av en latte och kollar på när barnen ritar, vart väckt av att dom hade brottningsmatch i min säng haha :P ätit frukost och diskat också.. Usch för detta väder, lär inte bli några utomhus aktiviteter då det är fullt med snö (?!) och alla vi har tyg skor och vår jacka yeii! NOT! Min dvd har också pajjat så vi kan inte glo någon film och har ju bara ettan tvåan och fyran .. Mindre kul, jaha men ska vara social, KÖSS!


2 glas bubbel och ett bad

Och jag tackar för idag!
Helt slut, båda barnen somnade till lets dance och nu sitter jag här för mig själv, skönt trots allt :) tog ett långt bad nyss och drack champagne, asti is the shit! ;) funderar på att dricka upp sista glaset och sen gå lägga mig, kommer en hel drös med ungar hit imorgon, dvs mina kusiner :) lovely! Men vi hörs imorgon! KÖSS!


Myyys <3

Har för ett tag sen kommit hem till mig med sanna och kimi, var och handlade lite gott och vi pysslar och ritar lite :) strax mat och sen film och massa mys, kärlek till dom då dom fått mig på bra humör även fast denna dag gett mig allt förutom lycka :) mosters gullungar :love: men vi hörs senare Pusss


Efter regn kommer solsken!

SHAA!
kom precis hem till Amanda ifrån staden, skulle egentligen på ett möte men så blidde det inte då tiden bara sprang iväg så jag hann inte.. Gjorde iallafall Jonna sällskap på stan medans hon köpte nya skor och jackor till sina barn och sånt! Är superseg idag förstår inte riktigt varför men ibland har man väl såna dagar i guess, idag ska iallafall busfrörna Sanna&Kimi sova hemma hos mig, galet länge sen ju :D så det ska bli skoj! Men ska väl ta tag i disken och eventuellt gå upp till mamie på en kaffe det återstår och se.. jaja over&out! KÖSS :love:
btw, hittade ett par converse som jag bara måste ha! HELT såld på färgen :D
så jäkla fin färg, mycket finare i verkligheten :love:

Gokväll!

Sitter just nu hemma hos Amanda med Jonna och glor lite tv, dagen har bestått av massa chill och en kort tripp till stan för att möta upp bästa fru och hämta ut biljetterna till fotbollen!!! :love: vi drog hem till Amanda igen och drack kaffe och sen tog vi en romantisk middag på kvarters krogen här haha ;) vart varsin pizza och massa prat :) ibland får man fuska och äta onyttigt ;) saknar min fru och våra stunder.. Nu för tiden blir det bara massa korta träffar, förr bodde hon typ hos mig ju :( men ska väl vara lite social KÖSS!


Forever alone!

Sitter i min ensamhet här hos Amanda och funderar på att gå lägga mig, ensam eftersom Amanda är iväg hos en vän och jag hellre är här än hemma hos mig själv, mysko det där.. skyller på att jag fortfarande inte fixat några kanaler hem haha :P Men iallafall, har ett inlägg på gång från telefonen men som vanligt vill inte appen fungera så det lär komma upp så fort det vill funka..Soft dag idag, druckit massa kaffe och bara varit! Skrattat och varit osocial, känt lycka när jag fick fotbolls biljetterna i min hand taggar sönder till söndag, det är lycka :love: men over&out! 

Lite saker jag vill & behöver ha..

ett par ray ban brillor..

shoppa nya kläder i massa snygga pastell färger!




Massa färgglada klackar! OH GE MIG :D

juste over&Out.

Rubriklös!

Gårdagen var en fin dag, intervjun gick bra och efter det strosa jag och Amanda runt lite på östermalm :) vi tog även en lunch och sen drog vi in till Södertälje och tränade med minna, god middag och sen blev det ishockey som vi tråkigt nog förlorade efter ca 110 minuters spel!? Helt sjukt att det gick ända till 6e perioden, och domaren ska vi inte ens nämna, en Skellefteå spelare åkte och drog bort fötterna av AIKs målvakt utan att något hände plus massa mer, men men nu blickar vi fram till matchen imorgon och att ÄNTLIGEN är premiären i fotbollen på söndag och jag har fixat biljett!! :D men ska avrunda och sätta igång mer kaffe, puss!


Lill-lördag!

Godmorgon! Sitter på bussen just nu Påväg till liljeholmen där jag byter till tunnelbanan, inte ett dugg nervös just nu så hoppas det håller i sig! ;) hehe.. Sitter och har ett enormt sug efter kaffe så hoppas jag finner något ställe på vägen att köpa det, efter itervjun ska jag göra lillasyster sällskap inne i stan då hon har någon skoluppgift sen blir det gymmet igen :) ikväll blir det hockey igen! Men vi hörs senare! KÖSS!

Haha klockren ;)


Godnatt!

Sitter på Amandas golv och laddar telefonen hehe ;) ätit god middag och träningen idag gick rätt bra idag enligt mig själv iaf :) druckit kaffe och varit ganska osocial med Amanda och Jonna någon timma nu men det gör inte så mycket, är något trött och ska slänga mig till sängs och hoppas på sömn men är något sjukt nervös inför morgondagens arbetsintervju.. Har typ aldrig varit på en ''riktig'' intervju hehe :P men wish me luck! Godnatt sötnötar!! /

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_195854190.jpg" class="image">


tiden bara springer iväg!

Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost, nu ska jag röra mig hemåt sen bär det av till gymmet :) nu ska det köttas! Igår vann AIK med härliga 4-1 så gimla skönt!:love: Idag har jag ingen aning om vad som händer men det återstå och se.. Imorgon har jag förresten arbetsintervju, redan jättenervös hehe :P men det ska nog gå bra tror jag! Men ska väl avrunda och dra ner till bussen, later!

ny vecka, nya utmaningar!

Hejhej! Sorry för dålig uppdatering igår men var jätteseg och sov bort hela dagen med syster på soffan hehe :P haft en toppenhelg utöver, massa mys med pappa på fredagen och på lördagen busade jag med mamma och storasyster :) Idag har jag inte gjort speciellt mycket städat lite hos mamma och jonna och amanda var förbi här på en kaffe, trevligt.. nu väntar jag på middag och att matchen mellan AIK-Skellefteå ska sätta igång! kom igen gnaget:love: men vi hörs kanske senare. pussss!

usch så jag saknar mitt mörka hår!! :(

Tacos!

Var iväg med min far och handlade dagens middag och som vanligt blev det tacos, lätt min favoritmaträtt :) hehe, när jag väl börja laga mat så drog pappa till björkvik minna till stockholm jenna hade tydligen ätit och mamma och jonna är på östersjön och glider! så jag är forever alone just nu, lyckligtvis kommer jonna och mamma hem om ett tag :) tänkte nog ta mig ett bad med en öl i handen eller ett glas vin det återstår och se.. undrar lite vad som händer och sker ikväll. Något uttråkad faktiskt.. Aja later bitches :D :love:
som tur var hann lillasyster med att kasta i sig ett glas bubbel innan hon drog.. ska fortsätta vara forever alone, TJING!

vart gömmer sig solen?

Morsning korsning!
vaknade vid nio idag och har typ inte gjort ett skit, städat hela övervåningen och kollat på film - Justin Bieber Never say never! Så sjukt bra film egentligen, kände verkligen mig fruktansvärt känslosam hehe :P Igår drog jag ner till Onkel Sam på minnernasafton med pappa Jeanette och sami, trevligt och hänga med den gamla gubben ibland :) det var väl helt okey.. idag har jag ingen aning om vad som händer då jag inte har något leg och det enda stället jag kommer in på utan är här på onkel men det är liksom finsk afton så lär vara proppat med finska gamlingar, så det känns ju lite sisådär :P men ska försöka väcka minna nu tråkigt och sitta här själv! Men vi hörs senare, köss!:love:
Måste ju säga att efter jag såg denna film så blev jag nog ett litet fan till honom! 
Han är ju riktigt grym :D

Hääärlig fredag!

Finfin fredag, vaknade av att solen lös på mig i sängen och doften av nybryggt kaffe som supersöta Jonna satt igång, tog en lång dusch städa lite sen tog vi en promenad i solen hem till mamma :) precis varit ute med hunden och har nyligen blivit kallad till arbetsintervju på onsdag som personlig assistent! Woop Woop :) dock lär det bli svårt att hitta dit då jag nog aldrig varit på östermalm höhö, men nu ska jag äta något sen hoppas på att någon jävel vill hitta på något med mig! Tjiiing :love:
Fina syster med söta bamse, älskar er!


hemkommen till mamie!

Hejhej!
Har precis kommit hem till mamma från gymmet med minna, gick väl sisådär då jag inte var ett dugg motiverad och verkligheten hann ikapp en och nu märker jag riktigt ordentligt hur dålig min kondition blivit! :O helt galet.. har precis iallafall ätit middag och ska strax ta en promenad hem till mig och får igen sällskap av storasyster :) men vi hörs kanske senare eller imorgon, lots of love :love:
usch så jag saknar mina gudbarn! :(
image descriptionimage description

Sola!

Har precis kört en 20minutare så himla skönt, tog även en promenad till solariumet idag.. Just nu sitter jag och väntar på Jonna som enbart har 20 minuter kvar :s suck! Ikväll blir det träning med lillasyster, så himla gött! ;) men vi hörs senare! KÖSS!


Mysnivå

Är hemma hos mig för engångskull :) men inte ensam, fina storasyster gör mig sällskap gullig som hon är! Vi har druckit kaffe bläddrat i mat-annons tidningar pratat och duschat, tänt massa ljus har jag också gjort! ;) njutit av solen och dom massa plusgraderna ätit middag hos mamma och bara varit.. Nu hugger vi in i varsin kexcholklad och ananasjuice, godnatt sötisar :love:


Lista!

1. Vilken svordom använder du mest? Fucking, hora och typ fitta kanske?
2. Äger du en iPod? Nej..
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på men idag; 8
4. Hur många resväskor äger du? Inga
5. Använder du flip-flopps? Dummaste skorna någonsin!
6. Var köper du dina matvaror ifrån? Stammis på ICA :)
7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Olika, beror på vem som är modellen ;)
8. Vilken var den senaste filmen du såg? Hmm.. Dirty dancing :)
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? Oftast kompisar
10. Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Shoppa online samtidigt som jag shoppar på stan, boka en och en annan resa :)
11. Har någon någonsin kallat dig lat? Aa, hör det rätt ofta tyvärr höhö! ;)
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nope
13. Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Öh?
14. Vilken är världens bästa artist just nu? Me myself and I ;)
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej tror inte..
16. När var det senast någon stötte på dig? Hela dan varje dag
17. Vad åt du till middag senast? Hamburgare
18 Använder du huvtröjor? Lövely!
19. Kan du vissla? Sådär
20. Vem var den senaste som ringde dig? Moster
21. Vilken är din favorit attraktion på ett nöjesfält? Kanonen på liseberg eller Jetline på grönan! Eller en som fanns förr på Liseberg - hangover!
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Såklart dom gör, tror ingenting annat.
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 08
24. Tittade du på tecknat när du var liten? Ja! Tom i dagsläget ;)
25. Hur långt är det till ditt närmaste köpcentrum? 5-10 min gångavstånd
26. Hur många syskon har du? 4 sötnötar!
27. Är du blyg inför det motsatta könet? Mjo
28. Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen
29. Äger du några popband t-shirts? Nej
30. När flög du senast? Hm, slutet av september
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 3, 4e på balkongen :)
32. Läser du för skojs skull? Nja
33. Pratar du några andra språk? Finska,engelska
34. Diskar du din egen disk? Ja, vem annars?
35. Har du gråtit offentligt? Aa
36. Har du en stationär dator eller en laptop? None!
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? Nja kan jag inte påstå
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? TATTOO!
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Såklart?
40. Kan du kasta macka? Fan Ibland faktiskt
41. Har du någonsin varit på Jamaica? Nä, vill!
42. Vad har du med dig in på bion? Grym sällskap
43. Vem var din favoritlärare och varför? Maija, Thomas och Monica !
44. Har du dejtat någon av en annan religion? Nej, och dejtar man ens längre? :/
45. Vad har du för väder? Piss väder..
46. Har du en blogg? Tror det?
47. Vilket är ditt favoritämne på gymnasiet? Svenska
48. Gillar du att flyga? Sisådär
49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor, och snäll!
50. När sov du senast på golvet? Sist jag sov hemma, inga ben på sängen :)
51. Vilken är din favoritdrink? En grym
Strawberry daiquiri eller sex on the beach ;)
52. Gillar du din boende-situation? Oftast, när jag har sällskap
53. Vilken är din mammas hemstad? Södertälje
54. Din pappas hemstad? Björkvik som ligger utanför Nyköping
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Oftast 7-8
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Inte ett jävla dugg!!!
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej,
58. Vilken är din favoritfrukt? Vattenmelon :love:
59. Äger du en digitalkamera? Gjorde
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Inte ett dugg
62. Tror du på liv på andra planeter? Kanske
63 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Vet faktiskt inte?!
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? Han är ingenting för han/hon finns inte!
65. Vad var det senaste du åt? Mackor
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta typ
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? Pågrund av att min faster Katri skulle gifta om sig, då tyckte dom att det ska finnas en Katri suominen
68. Gillar du senap? Ja
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Come on!
70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Vill det
71. Har du varit inblandad i en trafikolycka? Nja, krockat med älg?
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
73. Tycker du om att krama folk? Mjo det gör jag nog
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Beror på vem som sagt det
75. Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? None
76. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag kommer på nu
77. Vad är du allergisk mot? Inget
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha, nej.
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Sami eller saku
80. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen? Kollar telebobon
81. Vilket är ditt roligaste barndomsminne? Shit! Finns många :)
82. Vad får dig att gråta? När folk som man trodde bättre om, sviker en. Och när jag sviker någon jag älskar.
83. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ansiktet
84. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Resterande?
85. Vem är din knasigaste vän och varför? Alla mina vänner har sina egna knasiga personligheter :)
86. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Japp
87. Vilken musikkonsert var du på senast? Jadu
88. Vad har du för färg på tandborsten? Blå hos Amanda rosa hemma vit/lila hos mamma
89. Har du varit med i tv någongång? Japp, och kollade i fel kamera!!!
90. Har du levande blommor hemma? Haha om det växer något i kylen så ja!
91. Vilken är den dominerande färgen i din garderob? Svart tror jag
92. Har du körkort? Nej
93. Har du en bästis? Absolut
94. Hur ser dina sängkläder ut? AIK lakan :)
95. Vad får dig att koppla av? Badet eller att se solnedgången
96. När skrattade du hjärtligt senast? Öh? Hjärtligt?
97. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Vara pensionär!
98. Vilken var din bästa ålder? När jag var 15-16 :)
99. Berätta om någonting du ångrar: hmh finns en del
100. Vad skulle du helst av allt vilja göra just nu? Sova och shoppa, allt för länge sen!


Godnatt !

Har varit en helt okey dag idag, var iväg och solade minna Jonna & Amanda :) sökt lite jobb och softat :) åt även ett av mina favorit maträtter idag hemmagjorda hamburgaren mums! Jonna har precis gått efter lite snack och kortspel som jag tyvärr förlora och imorgon kommer förhoppningsvis min gudson :D blir ingen tatuering imorgon, men nästa vecka! Men nu lockar sängen något fruktansvärt så, godnatt fina ni så hörs vi imorgon! KÖSS!


Words!


Snö?!

Kuuuuuul, var det inte våren som hade knackat på? :P
Jag skulle slagit vad med Amanda eftersom hon prompt sa att vintern är över, haha yeah right ;) nu kaffe!


Colors!!

Minns ni för ett tag sen då jag behövde hjälp med att hitta klänning till fest i Malmö, få visade jag upp en svart helt vanlig från nellys.se
OCH nu har dom fått in klänningen i massa fina somriga färger :D det bästa med dom, billiga stilrena och absolut ett måste att beställa!

Hiss eller diss? ;)


Rubriklös!

Kollat runt massa bloggar från bloggtoppen ett tag nu och måste säga att det finns ganska många bra bloggar hehe ;) laddat ner massa onödiga appar, bland annat en som heter ''photo glitter'' som en grym tjej rekommenderar så ska fortsätta pilla lite på den tror jag, laddade ner gratis versionen då jag ff inte registrerat mitt kontokort hihi! Men vi hörs, något onödigt inlägg puss!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_194667216.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_194667302.jpg" class="image">


Tatuera mig?

Pang! På onsdag ska jag tatuera mig?! :O nervös då det blir min första tatuering och det blir en tatuering som betyder massor för mig, det blir tro,hopp & kärlek men vet inte hur eller i vad, färg eller inte.. Det jag vet är att den ska vara i nacken och absolut inte i text! :) gash!! Help please?

Funderar på denna men inte ha cirkeln runt och sen att hjärtat ska vara ifyllt i rött.. Eller den andra men mindre skuggning och även där ifyllt hjärta, snälla säg vad du tycker? ;)


Som vanligt då!

Som vanligt funkar det inte att blogga från min telefon så här kommer ett inlägg från fredags - piss blogg :/


Var helt död igår efter gym och så, idag har jag en allmänt pissdag känner jag :/ mindre kul då vi snart ska dra emot hovet och se älskade AIK krossa Lule :) blir min första live match för denna säsong!!! :D så går det när man opererats och grejor, men ska föna mitt jätteblöta hår sen fixa till fejset ;) vi hörs senare! Köss!!

Fredagen var en riktig kungkväll förutom några få saker men sånt hör väl till! AIK vann och igår vann vi igen så nu är vi klara för semi :) Woop Woop! Umgicks med Amanda och Jonna hela dagen och deras barn och på kvällen kom Adam förbi :) alltid trevligt att träffa honom! Just nu glor jag halvt på tv och läser bloggar och ska strax dyka ner i nya news tidningen! Välkommen måndag! KÖSS :love:


Utmattad

Varit och tränat idag med Amanda så himla skönt! Sen drog vi hem
Lagade kung middag och sen kom minna å åt med oss sen ladda vi för match som älskade AIK vann! :D så himla grymt!! Sitter nu och kollar djungelns drottningar, haha vilka idioter! ;) är superseg så blir sängen snart, blir lite ärenden på stan imorgon följt av träning! Härligt härligt ;) taggar för ishockey match på fredag på hovet mellan AIK-Luleå, så himla kul :) men vi hörs mer imorgon! :) godnatt lovelys! KÖSS :love:


Lill-lördag!

Woop Woop, händer idag då? Lill lördag ju ;) hehe har nyligen vaknat och druckit en kopp kaffe och nu är jonna här, så mer kaffe och massa babbel.. Var och drog en 20 minutare igår med Nina och Amanda :) hade en dålig dag igår, dåligt humör lätt irriterad och bara allmänt låg :/ hatar såna dagar! Men ska väl hoppa in i en dusch och se vart denna dag leder:) ikväll är det hockey igen oxå, kom igen Gnaget :love: btw, har typ spänt skinkorna när jag sovit för har typ träningsvärk i dom?! Wierd höhö! Later KÖSS!


Hundgården!

kom precis hem till mamma ifrån hundgården, busade litegrann med hundarna och drack äckligt kaffe haha! blåste värsta stormen gjorde det också haha! Jeanette kom förbi med Tindra också, tvättade fiffi, stackarn hatar det liksom :P men nu ska hon klippas/rakas och bli vår fin :)
Min app på telefonen vill verkligen inte sammarbeta med mig, knappt att det går publicera inlägg och definitivt inte ladda upp bilder, förstår riktigt inte!
men ska vara lite social. tjing!
geggiga fiffi liksom :D

Tisdag!

Godmorgon! Sov för engångskull längre än till nio idag, så himla skönt! Gårdagen bestod av massa kaffedrickande med fina människor och god middag hos mamma och dom avslut såg vi AIK spöa skiten ur Luleå, så grym match igår :) vi fixade även plåtar till nästa hemmamatch nu på fredag, Gud så jag längtar! :) ska borsta ut mitt hår och sen gå till hundgården för att socialisera med jonna :) hörs senare! KÖSS!
( tycker blogg appen kan bli bättre nu!!)


Hoppsan

Har typ glömt bort min blogg höhö! Men nu är man tillbaka, berättar lite kort om min helg då festades både fredag ö
Och lördag, chilldrack hos Jennifer och Micke i fredags helt okey och trevligt :) i lördags var det hockey, första kvarten
Mellan AIK och Luleå som vi tråkigt nog förlora men vi tar dom ikväll! ;) festandes fortsatte hos Amanda med trevliga varelser men vart något sjukt trött så gick och la mig haha, igår var det massa chill god mat och kvällen avslutades med glass mm. Och titanic :love: så jäkla fin film, gråter alltid! Nu ska jag hoppa in i en dusch och hoppas på att denna måndag har något underbart att bjuda på, KÖSS!


SKÅÅÅÅÅL

Sitter och chilldricker med minna belinda sami Micke Jennifer sassi Tony m.m ha det gött alla :)
K Ö S S


Morgon humor en fredag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_193080340.jpg" class="image">


Det goaste på dagen!

Kilo & blodapelsin :love:

Nu : social med storasyster
Och lillasyster

KÖSS!


Hos mig!

Sitter hemma nu och är helt proppmätt! Åt nyss hemlagad kebab tallrik, jami! ;) har varit hos Amanda och haft skoj massa kaffe och kortspel trackade mamma lite också hehe, stackaren har blivit sjuk, skulle träffat Mathilda men vart inte riktigt så, jätte jobbigt att man knappt träffas då hon har sitt och jag mitt :/ ska eventuellt börja träna på Friskis imorgon igen wiiie :) men ska avrunda Inge fantasi idag, tjing!
Klockren ;)


Godmorgon Sverige!

Eller godmorgon mina trogna få läsaren ;) uppe med tuppen idag, vaknade kvart över sex bara för att gå upp och väcka min lillasyster som ska till skolan, fan vad snäll jag är! Nästan så jag förtjänar en diplom liksom :D hehe! Sitter nu i soffan och försöker komma på något att fördröja tiden på, hmm. Lär väl ta ett bad när syster gått och sen får vi se hur länge min mamma sover, ska leka med henne idag :) men vi hörs KÖSS!!


Slut för idag!

Helt slut i kroppen all tvätt tvättad och fint hem :) nu kvällsrutiner sen slänger jag mig i sängen! Imorgon blir det mys med mamma! :love:
Syster har blivit social, sitter och läser -.- så, Later honeys :) haha hitta en ganska skön bild, är ju själv finsk ;)


Grattis på födelsedagen Fanny och Fabian!

Gudmors charmtrollar blir hela
Två år idag! Så tiden går, :love:
Älskar och saknar er massor!!


Onsdag

Pendlar mellan storstädning och tvättstugan, kul onsdag liksom! ;) men är man pedant så är man hehe! Sitter just nu iallafall i soffan och pustar ut lite, funderar ut lite vad man ska göra för middag och så, vill möblera om men det är lite omöjligt då man har så litet vardagsrum.. Vill ha en tvåa känner jag. Fick dessutom ställa in alla mina kartonger i min mini walking Closet eftersom jag inte har någon källare?! Helt sjukt det där, så nu är min inte bara stökig utan ful och full med onödigt skit :( haha. Aja tvättstugan kallar! Tjing :) btw har ett nytt favvo smycke :)


Uttråkad

Ligger och degar på min soffa, skulle behöva knata iväg till affären för lite mjölk, skulle även behöva ta i tu med disken och dansa runt lite med dammsugaren, och vi ska inte prata om min garderob ;) ska tjöta lite på Jonna & Amanda att dom ska komma underhålla mig då jag inte blir underhållen av rix fm som tydligen underhåller Sverige! ;) haha! Märks att jag är uttråkad.. Tog ett långt bad också med tända ljus och shit! Bränt Ansiktet har jag också gjort! Hörs KÖSS!! Gick inte uppdatera mitt inlägg så fortsätter ett nytt i samma ;) hej igen! Jag kom precis hem till mamma och ska se hockey om ett tag, ikväll möter vi wannabe laget skellefteå AIK ! Hoppas verkligen vi kör över dessa jävlar då jag nästan hatar dom mer än Djurgården!! FORZA GNAGET!! Yaya over and out!!


Godmorgon!

Sitter i min soffa och kämpar med att inte somna, trött som en gris! :/ snäll som jag är så slet jag mig upp vid halv sju för att väcka lillasyster med kaffe :) måste finna mig orken till alla måsten idag! Men just nu vill jag bara sova! Blir ett bad efter minna gått! Later KÖSS!


Grishem japp!!

Kom för ett tag sen och har minna med mig som sällskap återigen :) möttes dock inte av det jag förväntat mig, besviken igen! Usch så Irriterad jag är.. Men iallafall var och solade idag med minna amanda och jonna, åt även middag hos Amanda, tacos :love: brist på fantasi! Hörs imorgon mina trogna läsaren ;) KÖSS!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_192617868.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_192617868.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_192617868.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_192617868.jpg" class="image">


Ord


Ny vecka, nya utmaningar!

Tja tja sitter hemma hos mamma och är typ fortfarande seg efter helgens bravader haha! Var ju på kryssning i fredags och det var verkligen skit kul! Tack gullrumpor :) i lördags fortsatte vi dricka hos Amanda med härligt folk, gick dock och la mig rätt tidigt, börjar bli gammal höhö! ;) degade hela dagen med lillasyster igår och åt kung middag hos mamma :) idag vill jag verkligen hitta på något, ut i det fina vädret! Ska äta något sen hoppa in i en dusch! Hörs senare, KÖSS!!


Godmorgon!!

Godmorgon alla pigga och glada :) sitter just nu med en kaffe i min hand och försöker bli lite piggare :P hehe! Märkte också att mitt inlägg från igår kommit upp också, bugg telefon haha! Ska försöka få lillasyster på bättre humör och be henne färga mitt hår och sen eventuellt åka sola med nina och Amanda :) packa måste jag oxå göra, TAGGA KRYSSNING!!
Later KÖSS!!


Torsdag

Sitter just nu i ett solarium i rosenlund gör just nu lillasyster sällskap när hon solar sen ska även jag bättra på brännan ;) sen blir det mys med madre! Tjing!!


Hos min mamma!

Har varit och solat och träffade underbara fru på staden också :) hittade inte ett jävla skit på stan förutom lösnaglar och hårnålar, har försökt blogga hela dagen men min app har verkligen inte velat funka idag förstår inte! Och det går absolut inte ladda upp bilder?! :/ menmen.. sitter hos mamma som sagt och har kollat ishockey, AIK-LHF vi förlorade tråkigt nog.. men ska vara lite social och vänta in nina som är snäll och kör hem mig och Minna till mig :)  ska även färga håret ska försöka ladda upp bild men aa! 

KRYSSNING IMORGON, TAGGAAAA!
KÖSS :love:

RSS 2.0