utgång


nu blir det utgång,
och en låt som min morbror önskat ;D

Ny vecka ny dag nya utmaningar

Idag är det måndag, usch så tråkigt! Förstår inte varför måndagar ska vara så tråkiga? Det är inte ofta man längtar till en måndag Haha;-) men men.. Nu är det iaf måndag, och vilket tjat det vart Haha:p Sitter i vilket fall på jobbet just nu precis ätit lunch, vart taglietelle med kycklinggryta MUMS :) arbetsdagen har väl varit sådär hittills känns alltid konstigt och tråkigt på något sätt och jobba men en annan grupp som jag gör nu. Eller har gjort några dagar, men iaf, vi har fått mer jobb av en förskola så det blir och åka dit och kolla och planera:) det är kul, lite variation jämnfört med snöskottning och halkbekämpning Haha :p Och att sluta röka går rätt bra, och var utan nikotin plåster i 21timmar ( sov fem av dom ) men är ändå super stolt :) rörigt inlägg men så får det bli ibland Haha:) hörs senare PUSSSS!

Det går ganska bra för mig !:)

Det går faktiskt ganska bra för mig med att sluta röka, visst har jag väl tagit något bloss ochså men trodde det skulle vara värre Haha:) och idag har jag inte plåster alls, men ska nog sätta ett efter jag duschat hehe ;-) min helg har varit kanonbra! :) vi åt middag både fredag och lördag alltså jag mathilda coffe och johan:) mys! Och umgåtts ochså :) men nu har dom gått, eller för ett tag sen lite ensamt nu Haha:) men försöker få min söta lillesyster och komma hit men det verkar rätt omöjligt.. Men iaf ska kolla tve nu så hörs kanske senare:) tjarå!

Sluta röka - dag 1

Ja precis ska Sluta röka idag så är det bara! Har nikotinplåster och så men känns inte som att den hjälper speciellt mycke! :( är jätte röksugen men ska klara det här, men men.. Är nu på jobbet helvete vad sakta tiden går och får inte ens jobba i min egen grupp och fryser sönder, då min arbetsledare sa igår att jag skulle få jobba inne idag så har inte så varma kläder :( aja dax och jobba puss!

Onsdag - lilllördag!

Har precis ätit och småplockat lite hemma och så, känns skönt att äntligen fått ha en normal vardag , har ju haft världenssömnproblem så har inte blivit jobba och varit sjuk en hel vecka !? Helt sinnessjukt :o men men.. Sov ju hos mamma så det är nog anledningen till att jag kunde sova Haha :) var en soft dag på jobbet iaf, skön början efter en vecka sängliggande ;-) hehe.. Men iaf det är lilllördag idag så vad händer? Jo jag ska vara med min fru/bästavän och så kommer Johan Och Timmy förbi på kaffe och kortspel Haha ;-) det är min onsdag! Men ska väl försöka få bort bränd sås från hela spisen nu. Klantig jag är fan :p men vi hörs nog senare. Pusssss <3

strax : ishockey AIK-DIF

kom igen nu älskade Gnaget! ;)
visa judegården och deras äckliga supportrar vad vi går för!

har för ett tag sen kommit hem till mamma, MYS<3
har ätit god mat och ska strax se hockey, kan inte bli än bättre tisdag :D







'' bakom det hårda skalet döljer det sig en människa ''


yaya, over and out.

pusss

Alla hjärtans dag

Men inte länge till:p Haha! Inte för att dagen betyder något speciellt för mig, känns lite tråkigt att vara singel en dag som denna. Men jag överlevde :) så ska inte klaga Haha:p fick åtminstone spendera den med lillesyster, bästavän och underbara killkompisar <3 ni är otroliga så ni vet :)<3 har iaf tagit en Lång dusch och sitter just nu framför tven och glor på america got talent :) det är skit bra ju! :) men skulle bara skriva lite om min dag, imorgon blir det jobba sen besöka min familj och sova kvar och det roligaste är och se hockey ! AIK-DIF NU SKA VI KROSSA DOM!:-D Yaya godnatt puss!

något som kallas rubrik

sitter såklart hos mor min fortfarande och lyssnar när lillesyster spyr, intekul :( stackaren!
sitter och lyssnar musik och kollar runt massa olika bloggar och så men bestämde mig för att gå ut och röka och med en kaffe så klart ;)
och angående rökning förresten, så är det min sista dag som rökare?!
helt otroligt men nu f*n ska jag sluta! och stort tack till mitt jobb som sponsrar med 2 veckors nikotin-plåster!
så jag säger bara : GO KATRI!

nej men nu ska jag ut och röka och njuta av dethär ;)

pusssssssssss

hos mamma och tycker synd om mig!

Kom till mamma för ett tag sen knaprat i mig lite alvedon ochså, har ingen lust och sitta här för känns som att jag ska dö, men lite uppdate måste man ju och lägger in några bilder  :) håller ju på med en process och bli blond :)
btw, ser ni dom snygga lakanen  ? ;) KÄRLEK.
ciao!

Hemma i hovsjö :)

Så typiskt, med min samsug dvs samsung gick det inte och skriva text på bloggen och med den här går det inte ladda upp bilder ! Jätte jul ;-) iaf så är jag själv hemma i hovsjö och det är väl helt Okej att jag börjar vänja mig :) men har vart van och ha folk här hela tiden så blir det tomt hehe :) men då går hyffsat, är iaf sjuk inte kul! För vill jobba.. Måste skaffa en data och internet. Och fort ska det gå får lite panik av att inte kunna lägga upp bilder på allt kul man gör och kunna skriva och kolla allas roliga bloggar :s I vilket fall som helst hade jag en skit rolig helg! Död som en idiot på söndagen men det var man förtjänad av hehe :) men nu måste jag försöka sova, har suttit och bråkat med det här ett tag nu. Så en cigg och godnatt! ;-) ciao!<3

varken data eller internet,

sorgligt jag vet :(
är just nu hos syster men ska precis gå hem, eller inte gå underbara dadi kör hem mig :)
men jag lever iaf så att ni vet ;)
puss. ciao.

RSS 2.0