Helt slut!

Har landat i min soffa som är riktigt skönt, åt nudlar till middag och bara är :) varit och handlat och min underbara far hjälpte mig, köpte även hårfärg får helt enkelt se om jag färgar idag, beror på om syster orkar men just nu duschar hon och verkar jättesliten :( har även solat och haft underbara jeanette och jenna förbi här :) men nu ska vi poppa lite popcorn och kolla film :) köpte för ett tag sen en mini box med tre college filmer, well vi får se om dom är värda sina hela 49 riksdaler ;) haha! KÖSS! :love:


Kung väder!!

Man kan inget annat än och älska detta väder! :) sitter just nu på min balkong och bara njuter av solen och VÄRMEN! (städade nyss balkongen i bara linne och det hann börja brännas) ;) väntar iallafall på lillasyster som är på gymmet och köttar! Duktig chey :) sen blir det Ica maxi och fylla kyl och frys lite, nu ska jag fortsätta njuta av solen och metropol :) later bitches! :love:


Godmorgon!!

Uppe med tuppen idag, vaknade sju och är nu Påväg som stöd till lillasyster :) sen ska jag nog gå runt lite på stan också :) vi får helt enkelt se vad denna dag har att erbjuda, är dessutom jätte sugen på att färga håret igen hehe :) men vi höra senare KÖSS!


Home sweet home :)

Sitter hemma hos mig med minna som strax Ska åka och träna och jag ska fixa lite här hemma då det inte vart något igår, träffade min fru igår, så sjukt länge sen och lyckades övertala henne att följa med på kryssning på fredag! WOOP WOOP :) kommer bli grymt kul :) vi som åker är minna mamma niina Jonna Amanda jag min morbror och hans vän Ian, och Mathilda såklart :) nu ska jag dricka kaffe och vara social :) bjuder på några bilder på mina nya tapeter. ( bilderna ger ingen rättvisa) och min grymt snygga nya lampa ;) och nya köksbordet också! Gick inte och ladda upp skit bilderna!!!!


Well, goodnight then!

Sitter hemma hos mig just nu med minna, vart ingen solning för mig då jag är alldeles för torr, skulle bara bränt mig :p sitter nu iallafall och spelar lite och ska kalka av min kaffebryggare, sen sängen! Ska fixa lite här hemma imorgon också, men later bitches / en trött chey!
KÖSS btw, Gnaget vann med hela 8-2! Så KKUUNNGG!!! :love:


Sunday!

God dag alla damer och herrar! Sitter hemma hos mamma och glor på tv och bara tar det lugnt :) har varit här hela helgen så himla skönt! I fredags var jag med min mamma och morbror på ett ställe som heter Jacobs kolgrill, drack lite öl och sjöng karaoke, helt okey :) igår satt vi bara hemma och kolla tv och hade det mysigt, kollade melodifestivalen och sen pearl harbor, sån kung film :) slocknande i soffan som ett litet barn hehe :) idag har vi lagat mat och nu väntar vi på att ishockeyn ska börja, AIK-Timrå, hoppas såklart på vinst! Sen ska jag och syster åka sola sen hem till mig, är så nyfiken på mina nya tapeter :D men vi hörs senare KÖSS!


Fina flickor, otroligt glad att jag har er!

Orkade inte fixa bilderna ! ;)


Godmorgon Alla damer & herrar!

Precis satt igång kaffebryggaren och väntar nu på att kaffet ska bli klart så jag kan väcka min mor! Idag är det fredag, ingen aning om vad som händer, ska nog fixa min lägenhet men just nu mår jag skit :/ förstår inte vad det är huvudvärk snurrig och ont i kroppen, iallafall ska mysa vidare med lillesyster onepice, köss!
skönt och vara hos familjen ibland :)

Irriterad

Fruktansvärt irriterad just nu, vi förlorade men ibland undrar man vad man får lära sig när man utbildar sig till domare?! För det var inte ett dugg rättvis match :/ så illa! Men ska ta en dusch sen fråga syster om vi ska se film eller något liknande, fredag imorgon. Nyktert yes! Tjing :love:


Hos mamma :)

Sitter hos mamma fortfarande och bestämde mig för att äta middag här och sen blir det hockey :) hoppas Gnaget spöar skiten ur Färjestad!! Vore grymt bra :) maten är klar så ska hjälpa underbara mamma att duka, oh så nyfiken på mina väggar och börjar redan tagga lite inför kryssningen nästa fredag!! Woop Woop
Later!!


Utkastad hemifrån!

Har haft en fin dag med lillasyster igår, vi åt supergod mat och hade  det allmänt trevligt :)Vart läggdags tidigt då man var tvungen och gå upp halv sju för att släppa in målaren, och inte nog med det vart tillochmed utkastad från mitt eget hem haha! Bara för att hon ska måla taket men det gör inte mig så mycket för drog till mamma och ska leka med henne, känns som att det inte händer allt för ofta längre, gaaash vad jag längtar tills att hon har tapetserat klart mitt kök och hall, kommer bli så sjukt snyggt! riktig färgbomb må jag säga :D hehe, visar självklart bilder när det väl är klart, kaffet är klart och jag ska väcka min snarkande morsa! 

T J I N G.
bilder från systers blogg.
btw, jag äter ju super nyttigt, men igår var ett undantag! Då minnas kladdkaka skulle man kunna döda för biitches ;) höhö. Älskar dig minna :love:

Mums

Nu kör vi stenhårt, byter ut frukosten och lunchen till naturdiet och middagen blir en sallad :) hittills har det funkat, åt en grym sallad nyss och är nu sjukt mätt! Måste möta syster så vi hörs! KÖSS


Man ska vara tacksam för det man har


Suttit och funderat och funderat, och kommit på väldigt mycket bra saker som att man faktiskt ska vara tacksam för det man har för ett två tre så kan det vara borta,  visst man brukar säga att man är tacksam för allt man har men egentligen hur mycket visar man det? Hur ofta säger man det till dom man verkligen älskar mest på denna jord? Eller hur ofta berättar man för sin bästavän hur mycket man älskar att den personen verkligen vet hur man t.ex ska få någon på det där humöret som bara den kan? Eller hur mycket man avgudar att bara den personen kan komma på  dom mest spontana och bästa saker att göra? Eller hur mycket man verklligen uppskattar att sin bästavän kan hålla hemligheter? Som sagt, ett två tre så kan allt vara som bortblåst! Känner att jag verkligen skulle vilja hylla alla dom fina själarna som gör mina dagar minnesvärda, eller den där fikan till den roligaste och bästa stunden på hela veckan. Som får mig att längta till något så mycket att jag nästan känner att jag ska spricka!

Jag älskar er, jag älskar er från djupet av mitt hjärta. Från tårna ända upp till huvudet. Runt jorden och tillbaka. Ni är mina droger, så olika personer. Såna olika personligheter. Så olika men ändå så lika. Så grymma så bäst.  Så sjukt awesome helt enkelt!
You guys are my soldiers :love:
& Jag vill att ni tar åt er, alla mina uberfina vänner.
min bästa familj, seriöst gud kunde inte ge mig en bättre för ni är helt enkelt bäst!
Och jag kunde faktiskt inte få finare syskon, speciellt systrar. Ni gör mig hel.
Minna Suominen Jenna Suominen & Jonna Sunström! 
Och min bror, Sami Suominen, helt enkelt den bästa bror som finns på denna jord.

Jakten fortsätter!

Jonna kom precis hit till Amanda så vi ska väl dricka kaffe och snacka massa goja som vanligt haha :) Har fortfarande hittat någon klänning eller skor, det ska liksom vara pumps men det får inte vara platå fram haha, krävande folk liksom ;) men ska väl avrunda och vara lite social!
Köss.
funderar på något liknande :
FESTKLÄNNINGAR - CLUB L / LIZA BANDEAU DRESS - NELLY.COM
och en svart kort kavaj till och mi uber fina kuvertväska :D

Morsning!

Vaknade gör ungefär en timma sen, har nyligen duschat och märkte när jag kom ur duschen och skulle ta kaffe så bar mjölken slut! Irriterande men nu väntar jag in Amanda som är och handlar sen ska jag dricka en god kopp (bränt) kaffe och sen hoppas jag denna dag har något att erbjuda :) KÖSS!


Snabb uppdatering!

Hejhej min lillasyster tycker att jag ska uppdatera min blogg Så får väl göra det, men hatar att skriva från telefonen då appen alltid strular hehe :) storasyster var förbi nyss på en kaffe och det vart lite planering, vi har tydligen blivit medbjudna ner till Malmö på fest om två veckor och det kan ju bli skitkul :) det är tema så det innebär att killarna ska ha smoking och tjejer klänning som är stilren svart,röd,vit eller guld :) hehe inga krav där inte!! Men svårt och hitta en fin klänning dock.. Men mina ögon svider och jag är jöttetrött så vi hörs mera imorgon ! KÖSS!


Hemma hos mamma!

Sitter hemma hos mamma och bara tar det lugnt, har inte bloggat på ett tag men ber om ursäkt för det, kan ju börja berätta om min helg :) i fredags bestämde jag nya tapeter, då dom kommer och tapetsera hos mig på torsdag :D glad chey! Sen var jag också och bytte min p-stav helvete vad nervös jag var men lokalbedövning is tha shit liksom :D haha, sen vart det fest hos Amanda och det var jättetrevligt! Igår tog vi en tripp till stan och handlade lite gott tilltugg till melodifestivalen som verkligen sög, vad är det för bidrag egentligen? Och dom som kom vidare till final?! visserligen Molly var helt okey men den där j*vla mirakel haha! men men.. ska vara lite social med mina systrar, uppdaterar säkert mer sen,
BTW -  AIK ÄR BÄST I STAN! SUCKERS! :D
aa, i torsdags var det ju hockey, DIF-AIK och vi vann såklart och med det menas att AIK är bäst i stan, och vi hade inte ens våran första målvakt i buren utan vi hade en junio som verkligen var grym!! :love:
hörs senare, KÖSS!

Onsdag

Har fått låna min systers data så nu kan jag äntligen blogga via en data eftersom min telefon inte vill alls som jag vill haha, iallafall var på stan idag och fixade lite och sen drog vi till tumba, vart inte det igår så.. vi åt varsinn matlåda från frysen då vi är skit lata idag :D haha, iallafall sitter och glor lite blogar och samtidigt tv, effektiv tjej :) funderar lite på att kanske träna lite då jag känner mig super rastlös eller slänga mig i en dusch och bara sitta där, skönt det med liksom haha! Inga planer till denna helg heller.. tråkigt förfan, eller jo min fru ville ses men då får vi helt enkelt se.. men ska väl försöka vara lite social, eller nej nu ljuger jag för Amanda sitter vid andra datorn och är lite social hon med haha! Jag ska faktiskt ta och kolla runt efter ett par SKIIIIT snygga klackar som jag ska ha på mig på kryssningen med mina girls plus världens bästa morsa :) Om jag tänker efter har jag inte köpt skor sen typ i september?!?!? GAAALET!! haha, aya later bitches!
K Ö S S :love:
bjuder på schnygging bilder på mig och min fru!
gamla bilder, men gud så kul vi hade den kvällen!! :)

Grattis AIK!

Allmänna idrotts klubben fyller 121 år!! Kärlek :love:


Hos Amanda återigen! hihi

Sitter hos Amanda sov även över, vi kollade film och sånt där och åt en kung köttfärssås igår, hon Amanda är lite duktig på matlagning :) Ska snart hoppa in i en dusch sen ner till stan fixa lite papper då smart huvud jag skickat in samma papper två gånger till försäkringskassan så har lixom inte fått pengar på flera veckor och nu får jag vänta till tidigast den 28:onde, suck! Lite sådär halvtråkig information men aja det får bli så ibland, senare blir det att åka till tumba och hämta lite saker som amanda har hos en vän sen ska vi försöka träna lite och sen blir det väl massa tjejfilmer och känna sig ännu mera forever alone :) hehe, men ha det bra allihopsan så hörs vi senare! Glad alla :love: dag till er!
tänkte ladda upp några bilder men internet vill inte funka som jag vill.
yaya KÖSS!

Love

Fint och blanda tre olika språk ;)


Iväg mot staden!

Fixat mig och umgåtts med min pms-mamma och storasyster och varit ute med hundarna, ska försöka få något i mig innan jag måste dra iväg till stan och söka jobb! Ska ha ett jobb! :) Har skrivit ett kung-vc+personligtbrev så nu håller vi tummarna!  later bitches! :)

A1495d8cc5a9ee09857d45d01ef2a22b_large

Spelkväll:)

Jag och lillesyster sitter och spelar :)
Socialt Ever..


Sverige-Finland

Sitter hos mamma och kollar hockey med familjen :)
Det är sverige mot Finland, just nu står det 1-0 till Sverige..
KOM IGEN NU SUOMI!!!! :love:


Kärlek


music is my drug!

Poppar musik för fullt och försöker komma på något att göra!
later bitches.
top3
Haha snacka om blandat liksom! ;)

Söndag

Fin söndag, idag vill jag hitta på något känner jag :) men ingen aning om vad.. Ska göra lite mer kaffe och få i mig något så min mage slutar kurra! KÖSS


Friday

Har ätit frukost med minna, städat lite även diskat.. Dampat på mitt elbolag som skickat påminnelse på elen även fast den är betald Och blickar fram nu för lite träning och sen ett långt bad! :) wonderfull. Fredag idag, inte en blekaste aning om vad som häänder vill verkligen hitta på något men i den här stan ska nog alla supa som i vanlig ordning och fattig som jag är så har jag inte råd och dricka, plus att försöker ju vara nyttig haha! menmen. vi hörs senare köss!


Saknar min fru litegrann faktiskt :love:

over & out!

Precis kollat på film med minna, det blev Remember me. Tycker filmen är så sjukt fin och syster böla som en liten barnrumpa i slutet hihi, vart  visserligen själv rätt berörd men var ju inte första gången jag såg den så.. Men nu ska vi fortsätta ha lite torsdagsmys med massa tända ljus och ska koka thé :love: eller mys och mys, minna sitter och nördar något spel på sin telefon som har riktigt irriterande ljud haha! Men vi hörs mera imorgon, ÄNTLIGEN FREDAG LIKSOM! inga planer men något lär väl hända och ske, yaya over & out!

T som i torsdag & trött

Syster hoppade in i duschen nyss och jag sitter här och har ganska så tråkigt, åt en grymt god köttfärssås tidigare jami :) Jeanette kanske skulle komma förbi på en kaffe och så! Men här kommer en lista i väntan på lite social tid med syster! :)

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
nää verkligen inte ! 
Titta på dig själv i spegeln:
Ofc!  Alltid kul och träffa min tvilling! ;) 
Gnälla:
allt för ofta.. 
Skrika:
samma där haha
Sova:
Japp, finns ju nästan inge bättre! 
Ha ångest:
yes, börjar typ vänja mig vid ångest 24/7 
Skada dig själv med flit:
När jag var typ 13 kanske.. 
Ta mediciner du inte borde ta:
nope. 
Vilja dö:
Så illa är det dock inte ännu ;)
Drömma mardrömmar:
det händer. 
Drömma sexdrömmar:
Kan hända..
Ta droger: Aldrig
provat. 
Försöka vara annorlunda:
mjo det tror jag. 
Klä dig i svart:
Nää, brukar oftast skärma av med en färgglad linne :) 
Gå till kyrkan:
Nej, inte nu längre
Gå i skolan:
nä det brukade jag inte, men önska! 
Röka:
mmm..
Ha sex: yes!

Ljuga:
Kan nog hända.. oftast vita lögner. 
Hata folk:
ohja! Allt för många. 
Lita på folk:
Jag litar på min familj och vänner. det räcker! 

VEM:
Saknar du:
En gammal vän. 
Vill du döda: kallas olagahot om jag skriver ut det.. 
Rörde dig sist:
Minna, GRRRRRR. 
Vill du slå:
mig själv.
Kysste dig sist:
ojdu.. 
Vill du kittla:
Systersonen Kimi, älskar hans garv! :love: 
Kramade du sist: KIMI <3

Vill du prata med:
Nån som kan förklara.
Skrek du på sist:
Bra fråga faktiskt, har vart rätt lugn, men lillesyster imorse ;D
Vill du vara som:
nån grym jävel. Typ min mamma :)
Sårade dig sist:
vet faktiskt inte. 
Vill du bli galet full med:
my Sistha! 
Gjorde dig riktigt glad senast:
öh? No fucking idea. 
Fick du sms från senast:
Minna. 
Ringde dig senast:
TB
Är vackrast på jorden:
svår, men just nu Robert Pattinson! 

HAR DU:
För många vänner:
nej, men har dom grymmaste!
Förföljelsemani:
och det är? 
Tvångstankar:
kan jag inte påstå. 
Någon annan psykisk sjukdom:
enligt min mor ja! haha nej. 
Någon fysisk sjukdom:
mjo
Någon skada:
Ja.
Färgat håret:
Lika ofta som kungen duschar :D
Brutit några ben: nej, men bent upp revbenen?!
Några piercings:
öron, ögonbryn och läpp. 
Egen dator:
nä, snyltar på vänner och använder massor av iPhone. 
Bra självförtroende:
helt okey, efter 5 öl är jag snyggast ;)
Kysst någon:
yapp!
Haft sex:
Självklart.
Köpt kondomer:
Hello ungdomsmottagningen ;D
Tagit nakenbilder:
Kanske det kanske.. 
Sagt jag älskar dig till någon idag:
nä,
Bjudit ut någon:
ja
Varit kär:
yes.. :/ 
Dumpat någon:
tyvärr. 
Stulit någonting:
mm..
Lämnat landet:
japp, efterlyst nu hehe. 
Tuttat eld på nått: pyroman

Gjort något olagligt:
betongbarn ju! haha

HUR:
Går du:
Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen: hallå?
med ett argt ljud. 
Fördriver du tiden:
flummar! 
Mycket pengar har du:
fattig-lapp 
Tjänar du pengar:
är aktiv arbetssökanke så får aktivitetsstöd. cooolt. 
Ofta diskar du:
minst två gånger om dagen, hatar berg i diskhon. 
Ofta städar du:
Varje dag. 
Många stör du dig på:
massa. 
Ofta träffar du din familj:
väldigt sällan nu för tiden :( 

TROR DU:TROR DU:

Att du kommer bli något:
hugh hefners nästa playmate förfan! :D
På gud:
nja, är ju komfirmerad. 
På rymdvarelser:
Påstår du att jag inte finns?!?!?!? höhö. 
Att folk tycker om dig: såklart!

På ett liv efter detta:
kanske
Att fiskar kan tänka:
jaa, jag brukar prata med dom så det tror jag! 
Att du kommer leva länge:
hope so!

 


sen lunch i väntan på lillasyster minna!

Nudlar och citronvatten.. hugger in!
tjing.

Torsdags sysslor!

dammsugit - check!
skurat -check!
fixat och donat hemma - check!
Satt igång dom 2 första tvättmaskinerna - check!
Kollat igenom räkningar - check!
Massa vuxenpoäng ju :D
fin torsdag, till och med solen är framme och
det gör mig på superbra humör, så skönt! :love:
btw. min syster gjorde en fuling facerape på mig.
Att jag tydligen gick ut med att jag var gravid och det nådde tillochmed
min faster i finland som knappt aldrig är inne på facebook, haha!
love you to liksom..

Yaya ska vara social emot Amanda och sen blir det tvättstuga igen,
KÖÖSSSS.


g-rym frukost!

Städat badrummet
städat min garderob
diskat
städat i mitt städskåp.
finns alltid nånting och städa om man bara vill haha!

Ätit en kung frukost precis och nu ska jag glo lite på bloggar, maybe
träna, sjukt uttråkad! kösss :love:

Run, bitch!

Snacka om att veckan bara sprungit iväg, redan torsdag?! :D
skönt med helg ju, blir nog garanterat nyktert men ska inte säga
för mycket då vi alltid lyckas göra tvärtemot det jag säger, höhö!
Vart vaken ett tag, hade lillesyster här översovandes så var ju tvungen
och gå upp 6.45 och väcka henne, skitunge!
Inväntar Amanda och att kloclan ska bli halv tolv då jag har tvättstuga..
min lägenhet är så ren den kan bli för tillfället då smarthuvve som jag är glömde
köpa skurmedel igår, så snälla Amanda tar med sig det :)
Usch så uttråkad jag känner mig just nu..
men ska väl äta frukost och sen aa, vem vet.. inte du ;)
tjing!

schnyggingar!!!!

1000 kronor mat, tackar tackar Bingolotto!

Jag och amanda var ju torsk på bingolotto förut och vi vann
ju såklart också :D HELA TUSEN KRONOR MAT, TACKAR!
fick hem presentkortet idag så nu ska vi bara övertala min älskade
far att köra oss till coop forum så vi kan splitta på vinsten då Amanda
spela min lott :D mohaha!
Känner mig super rik nu, hela 500 kr!
boka en utlandsresa kanske?! :)
hah, pissluffar vinst egentligen..
men men sitter fortfarande hemma hos Amanda
och får inte tag i målaren, plus att fryser
som en tok. Hungrig som en varg. Uttråkad som ja- gud vet vad..
vill träna, sola, shoppa,bio.. you tell me liksom..
Men ska väl rota fram något ur Amandas frys som jag kan laga åt oss,
eller snarare sagt som Amanda kan laga och jag kollar på,
låter som en great idé :D hehe.
Poppar spotify. Sugit i mig min powerking, vill ha en ny.
Vill ha kläder också, och skor ska vi inte prata om.
En ny hårfärg och frisyr.
Gash vad mycket jag vill ha igen, höhö!

YaYa. Later bitcheeees.

kära gode gud.
Jag önskar jag hade ett eller flera kreditkort som
jag slapp betala själv. Jag lovar att aldrig göra
något dumt någe mera om du gör denna livsviktiga önskan
verklig. Amen! :love:

kkkkkkung.

O - R - G - A - S - M
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
dom sista är dock inte min stil, men så grymt snygga ändå!
från

pain makes you stronger. Tears makes you braver, Heartbreak makes you wiser. So thank the past for a better future

mega gamla bilder.









tider! :love:


Eftersom Amanda gick iväg så drar jag en lista!

15 saker om mig!

1 - Jag önskar jag vore yngre än fucking 21.
2. Jag hatar att prova kläder.
3. Jag tror att jag börjar älska rock!
4. Jag känner att jag saknar känslan att vara kär, men vill inte ha pojkvän.
5. Hatar att vara ensam även fast det är kung känsla.
6. Är väldigt lättskrämd.
7. Jag inbillar mig saker minst 10 gånger om dagen, psyko!?
8. Jag vill inte vara elak.
9. Har alltid ångest efter jag tjaffsat/bråkat med någon.
10. Jag är inte så bra på laga mat som jag tror haha.
11. Jag blir en helt annan person när jag dricker alkohol.
12. Jag är sjukligt blyg & hatar det!
13. Jag vet inte hur min drömkille ser ut eller beter sig.
14. Jag snackar göteborska på fyllan..
15. Jag är inte ett dugg säker på mig själv.

förövrigt poppar jag kunglåten!
men later bitches! :)

Kaffe med awesome Amanda :)

Precis kommit till Amanda,
Storstäda osv när jag väl var hemma höhö! :)
Ska vara social, KÖSS!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_188387576.jpg" class="image">


Hemåt för omväxlingens skull

Blir nog och sova hemma idag ned underbara lillasyster minna :)
Har ju bart typ inneboende hos Amanda ett bra tag bu, men minna måste hämta saker och jag behöver kolla min post plus ringa ett nummer som är hemma och bestämma tid med hyresvärden och bestämma färg eftersom dom ska måla om mitt kök och hallen :) yaya
Ätit god mat, äkta husmanskost det blev köttbullar potatis gräddsås och lingonsylt :)
Kommer inte kunna blogga eftersom jag inte har internet hemma, men vi hörs mer imorgon i think ! Blir AF imorgon med Amanda och sen träning, men bi hörs KÖSS


Pics


Tisdag

Hörde min väckarklocka en gång imorse och det var klockan halv åtta, bestämde mig för att snooza, skulle jag inte gjort... Vaknade runt elva och skulle vart på möte tio, suck för denna tisdag !! Inte nog med det fick jag reda på att jag inte kom in på utbildningen jag ville:( oh usch tisdag.. Nu ännu mera kaffe sen ska jag vara snäll och diska åt Amanda, kösss!!

En bild från helgen, schnyggingar!


Mozarellakött m. ris!

Har chillat ordentligt med storstädning och tvättstuga
och massa god middag, blev lövbiff med mozarella ris och sallad! :love:
Nu sitter vi och chillar med spotify och lite snack, ska nog dra igång en film..
lillesyster här så vi låter nog henne få äran att välja, snälla som vi är :)
Imorgon börjar dieten, jobbigt fan hehe..
Men vi hörs mera imorgon, köss!
Älskar dig min lilla prinsessa :love:

Storstädning pågår!

Jag och Amanda håller på storstädar för fullt här hos henne!
Och självklart dunkar vi skön musik också :D
Senare blir det middag och Amanda får besök utav en kill-kompis
så det blir serie-marathon! :)
Ingen aning vilken serie vi ska bomba men det blir väl antagligen något bra i guess!
Men Later bitches
har blivit helt beroende av sean pauls låt :)
Denna är ju också toppen liksom! ;)

Söndag!

Usch vilket fylle inlägg jag skrivit haha!
Ja jag vet att jag skulle vara nykter men så blidde det inte :)
Sitter iallafall nu och väntar på att kaffet ska bli klart så man kan
väcka Amanda från hennes skönhetssömn och sen får vi helt
enkelt se vad resten av dagen har att bjuda på :)
Igår tog vi det bara lugnt, mådde skit dåligt.. Fick knappt ner någon mat ens :P
sen lyxa vi till det på kvällen med dip, gurka, morötter och lantchips
och glodde på twilight - breaking dawn part one!
lovely :love:
The-twilight-saga-breaking-dawn-movie-2011-poster-8-4ecbe3e477e49_large
Edward-and-bella_large
Tumblr_lyvp2nr8yf1qkmn29o1_500_large
snygggg!

Kaffet är klart, later bitches:D

feelings

Bampw-black-and-white-dont-dont-forget-me-forget-favim.com-285610_large
Tumblr_lyua0rb7s11r5fdwjo1_500_large

INTE

inte bloggat på hela dagen, just nu är jag typ fett full..
meen.. vi har fett med kul iaf :D
Just nu sitter jag och dricker med massa folk iaf.
usch och shiit så full jag är..
LATER
395493_2952726111101_1649876861_2552396_1065092877_n_large
m j u s ä ä ä k .

Tack för idag, Slut för idag!

Intar soff-läge och glor på tv! 
fryser något fruktansvärt på köpet, mindre kul..
Nu thé & Kniven i hjärtat serien :love:
hörs imorgon, pussochgodnatt!

rubriklös

Precis ätit middag, blev Tacos så himla gott! 
lätt min favorit maträtt :) Just nu står Amanda och diskar och
jag laddar ner en gammal serie, kniven i hjärtat! Så kung!!
Fantasilös. köss

träning

Jag och Amanda fick för oss och träna, nice som in i helvete!
Letade fram lite klipp på youtube som funkade sjukt bra och så var det bara och köra igång..
hittade en grym brud som typ tränar olika saker och vi körde höften,mage,rygg,armar och typ
baby boxning :)
provade även på lite zumba det var väl lite sisådär, halv krångligt och komma i samma rytm..

kung brud!! :D
snöggaste tränings-outfiten liksom, & hopprep älskas
Nu blir det stan med Jeanette och Amanda och sen  solning köss!

Torsdag den andra februari tvåtusentolv

ChaCha!
sitter hos Amanda just nu, har ju sovit över här för ovanlighetens skull höhö ;)
Har druckit lite kaffe och har precis skakat en naturdiet drinkmix, kaffe latte :)
Och har även laddat ner en grym App till min lur - Shape up!
Så vi ska försöka gå ner i vikt litegrann, nästa vecka ska vi byta ut alla måltider till naturdiet,
wish us luck :D

Nu drinken sen dusch sen solariumet PUSS.

Natti Natti bitches!

Fick ett akut-samtal utav Amanda som var påväg hem från jobbet som lät
- klä på dig fort och ta bussen om 20 min,
vi ska ta en afterwork öl på CP (central puben)
så jag som satt i mjukis och en luffig t-shirt, håret var som
en fågelbo och ingen smink
fick bråttom! En öl på cp vart två sen stanleys men där
kom dock inte Johannes in, fööööör full :D
haha, loooser !
väntade fan på nattbussen i typ 40 minuter och storm
vägrade gå upp te ss även fast det
inte är långt men så sjukt kallt så stoppade in headset
och stod och dansa på centralen
så såg ni någon som dansa så var det jag :D hehe!
Men nu är vi hemma och det blir sovdags, så natti natti bitches
så hörs vi mer imorgon!
KÖÖSSSS :love:
vill fan lite smått bli svarthårig igen, så snygg jag är ;)

repris

Läser igenom min blogg, usch så många fina inlägg jag skrivit.
Så mycket känslor och minnen. Dåliga & Bra dagar.
Fina vänner. Fina människor.  Min operation berör mig mer & mer
för var dag som går.
:love:

Jag kanske inte är den perfekta dottern som du önskat.
Men jag är den jag är och tänker inte ändra mig för någon.
Jag står fast för det jag känner och tycker. Och jag vet
iallafall en sak och det är att Jag älskar dig så oerhört
mycket mamie, du är min gud och du finnsalltid där för
mig, även fast jag är arg ledsen eller glad, och det är
det som gör dig så oerhört älskvärd och bäst!
Jag är glad att just du är min mamma.
LOTS OF LOVE♥


Fashion is Passion

Ge mig sommar nu - TACK!
Vill beställa massa fina skor och klänningar :love:
speciellt converse, har faktiskt aldrig ägt ett par äkta converse men i sommar
ska flera par bli MINA :D
hoga_sneakers Converse ALL STAR SEASONAL HI Kaki
hoga_sneakers Converse ALL STAR CORE HI Vit
hoga_sneakers Converse ALL STAR SEASONAL HI Gul / Stark
hoga_sneakers Converse ALL STAR SEASONAL HI Orange
fett fräna ju!
men skulle nog aldrig falla mig in och köpa ett par:P
man kan ju inte annat än älska dom gula!?

K-U-N-G


HAHA, dör lite inombords!
snodde bilden ifrån lillesyster som antagligen snott den av någon annan ;)

strul med internetet, f*ck!

Internet har strulat sen igår kväll och strular fortfarande så fick ladda mobila bredbandet
så man kan blogga liksom!!
så yes i´m alive :)

Har inte gjort så speciellt mycket ändå idag.. har haft den värsta mensvärken i hela mitt liv hela dagen, glott tv bråkat med internetet och tränat lite, juste duscha där imellan i typ 2 timmar, hihi har även haft systeryster på besök, vart massa kaffe (like always) och kill-snack! gaash vad jag saknar kärleken just nu, vill vara nykär sån jävla king känsla! håller ni inte med ? :)
Men ska väl kolla runt mina favvo-bloggar lite nu så hörs vi senare!
KÖSS.

RSS 2.0