Lista

Utseende
1. Vilken ögonfärg har du?: Grön/gula
2. Hur lång är du?: 161
3.Vilken hårfärg har du?: Blond, guldbrunt irl :)
4. Långt eller kort hår?: kort :/
5. Piercingar?: Läppen och öronen
6. Vilken ögon färg skulle du vilja ha?: blå, men rätt nöjd ändås
7. Hur lång skulle du vilja vara?: Några centimeter till skulle inte skada haha
8. Vilken hårfärg skulle du vilja ha?: Ljusbrunt
9. Vill du ha kort eller långt hår?: Långt!!
10. Skulle du vilja ha piercing?: i tungan
11. Har du lätt för att bli brun?: nja..

Senaste du
11. Åt ?: Mackor m ost och gurka
12. Drack?: Kaffe
13. Fick sms av?: Mamma
14. Du kysste?: Den du ;)
15. Senast sa du?: Okej, säg till om det är något..

16. Kramade?: Jenna måste det vart ;)
19. Du spydde?: minns inte..
20. Du skrattade riktigt mycket?: måste vart i helgen eller igår åt Ari :P

Kärlek
21. Är du singel?: Ja
22. Förhållande med? Mig själv ofc ;)
23. Ditt längsta förhållande?: 2 år och en månad för att vara exakt
24. Med vem då?: Timmy
25. När någon säger din första kärlek? Timmy
26. Har du varit/är riktigt kär?: Aa
27. Gillar du någon just nu?: Nej
28. Hur många seriösa förhållanden har du haft?: 2 typ
29. Vill du vara singel?: Inga problem med det..
30. Vill du gifta dig?: yep!
31. Vill du ha barn? Ja!
32. Vad heter din nuvarande flick/pojkvän?: Har ingen.

Vänskap
32. Den som vet mest om dig? Jadu, minna och mathilda
33. Den vän som du har känt längst? Jane och janni :)
34. Flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän?: hm, alla mina vänner är guld värda!
35. Någon du saknar att umgås med?: Niina, Jane och janni!
36. Tappat kontaken med någon du saknar?: Ja
37. Någon kompis som bor långt ifrån dig?: Inte galet långt bort..
38. Den du har mest minnen med?: Svårt, Jane och minna

39. Bra vänner du inte träffar ofta?: Jane och janni, tyvärr!
40. Har du någon gång varit vän med någon du tycker om?: ja man börjar väl oftast som vänner eller? :P

Övrigt
42. sport?: Gymmet
43. galen eller lugn?: Galen!
44. Har du någon gång hört att du sjunger bra?: Aa
46. Har du hört att du borde bli modell?: Jorå!
47. Något speciellt du alltid har på dig varje dag?: Nja, underkläder?
50. Vad tänker du på just nu?: Inget typ


Onsdag

Tycker det är konstigt hur man kan gå från super Depp (näst intill psykiskt Depp) till superglad på en natt? Aldrig haft sån grov känsla i kroppen som igår kväll, skulle jag inte varit på jobbet så skulle jag nog gråtit som fan! Nog tjatat, träffade älskade mamma idag, känns som vi aldrig ses längre :( och halv glada minna var hemma också, trevligt! Sitter nu på jobbet och glor tv och äter naturgodis, duktig chey or not! Säkert lika onyttigt som vanligt haha.. Fick med mig hem från stadium ett par träningskor idag också, så imorgon inviger jag dom på gymmet om man får sällskap detvillsäga ;) längtar till imorgon, ska nog sova hemma om någon av mina underbara syskon vill göra mig sällskap hihi :) men hörs senare puss!!


Skrattar bäst som skrattar sist!

Jag som alltid ''retar'' folk som har ångest och typ kallar dom löjliga och grejer, snacka om pay-back liksom! Min ångest släpper verkligen inte och är fett Depp liksom.. Sjukt det där :( gjort en paj tidigare idag så vi ska väl ta en liten smak prov av den strax :) men vi hörs. //knäpp_chey_90


KUNG HELG

Har haft en toppen helg, riktigt kul och galen! ;) var ju på kryssning med Amanda och vi hade fett kul, alkoholen flöda i mängder och så! Det som hände på båten stannar på båten, right? Hehe. Lördagen fortsatte med massa partaj med fina människor utgång fyllekäk och efterfest, fattar inte hur jag orka då jag festa fram till åtta på lördag morgon haha :P söndagen bestod av lillasysters konfirmation och lite fika efter det.. Idag känner jag mig som människa igen, förutom en helvetes jävla ångest som irriterar mig och låter mig inte ens sova om nätterna utan panik och kallsvettningar, MEN man lever bara en gång och hade jävligt kul! ;) Påväg till jobbet nu iallafall så vi hörs säkert senare, puss!


Äntligen fredag! Som jag längtat!!

Känns som att det enda jag gjort i lite mer än en månad är jobbat, jobbat arslet av mig också! Men ska bli grymt skönt att få lön den 25 juni längtar! ;) ska faktiskt bli väldigt kul att åka iväg på kryssning idag även fast det bara blir jag och Amanda, men det blir ju vad man gör det till, right? ;) har iallafall för ett tag sen intagit frukost och bäddat bort mina sängkläder, ska väl strax fixa mig lite sen dra iväg till ikea :) men vi kan ju höras av senare, måste ju bara påpeka att min blogg app lever sitt eget liv och publicerar inläggen lite när den själv vill haha ;)


Torsdag

Sitter på sängen på jobbet och har varit på en riktig långpromenad, skönt men grymt jobbigt då min brukares permobil inte funkar som den ska.. Satt på maren i nån timma innan jobb så himla skönt med detta väder alltså! Har dessutom fått lite färg redan hehe ;) färgade dessutom håret igår skulle blivit mörk blont men är kritvit i håret något gick ju rätt mycket fel eller? Haha.. Men ska väl ta disken så får vi höras senare, puss!


hos mamma och väntar..

Har hela dagen varit uppe hos min storasyster och hjälpt henne med att få iordning i hennes lägenhet, blivit riktigt fint redan! :) bara avgudar hennes stil-känsla! Har iallafall ätit hemmagjord finsk köttfärssoppa som var awesome och varit och handlat med pappa :) ska strax röra mig ner till Amanda igen för att få hjälp med att färga håret, får se om det blir någon skillnad denna gång ;) hehe.. imorgon är det utbildning hela dagen i Haninge, blir kul att hitta dit då jag aldrig ens besökt Haninge haha! :P Men ska avrunda nu så hörs vi senare.. pusss! 


Lite vecko-planer !

Onsdags - Utbildning i haninge inom personlig assistans.

Torsdag - Jobbar från 16.30 till Fredag 16.30 :O Galet pass, men cashen rullar in! ;)

Fredag - K R Y S S N I N G ! wOOp wOOp :D

Lördag - festa med bästa brudarna!!

Söndag - skulle vilja dö, ,men min lillasyster Jenna tar konfirmationen, så ett heligt kyrkbesök och fika/fest då, K U N G  H E L G! :love:

Tack för allt!

AIK's målvakt lämnar vårat älskade AIK för att spela för NHL - Anaheim ducks! Tack för allt och visa dina grymma sidor även där! Hoppas vi får se dig igen i dom snyggaste matchtröjorna ;)
Viktor Fasth :love:
Och även Robert rosén lämnar AIK!


True shit!


Godnatt! <3


Morsning!

Sitter på bussen Påväg till jobbet, haft en riktigt fin helg med Amanda Hampus Fanny och min lilla fru som dök upp igår :) var på tivoli igår och barnsliga som jag och Amanda är åkte vi någon sjuukt läskig karusell haha trodde vi skulle dö! :P men annars har dagarna bestått av massa mys och bus med dom två små, men är strax framme så avrundar nu, puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_203308999.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_203308999.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_203309105.jpg" class="image">


Fredag, och inte är jag mer glad för det!

Shuuu, såg att inlägget som jag la upp igår har tydligen fått för sig att komma upp idag istället, även fast det stod publicerat haha ;) iallafall sitter på jobbet och har i stort sett inte gjort en skit, så dåligt väder här.. Men ska snart bege mig hemåt eller till Amanda för att busa med underbara Fanny! :love: gudmors busunge :) annars händer det väl inte så mycket, det är fredag och jag är enormt öl sugen!! :( men ska ju passa Fanny som sagt och imorgon är det hockey, och sen middag med fina mathilda och Amanda och så blir det väl något glas vin och jobb på söndag.. Bara massa jobb hela tiden känns det som haha! ;) men nästa vecka blir väldigt lugn. Skönt!! Maybe kryssning we Will se ;) aya Later puss!!


HYVÄ SUOMI!!!

:love: :love: :love:


Godmorgon!!

Sitter hos Amanda och glor på Bolibompa med hennes son Hampus :) mycket trevligt haha! Gårdagen bestod av en tripp till komvux men som inte resulterade till något, funderar på om dom ens vet vad dom jobbar med ibland? Jaja. Vi åt grym middag och bara softade framför tvn och så.. Idag är det jobb men innan det så blir det lunch/middag på stan :) men vi hörs senare KÖSS!


Home!!

Är faktiskt för engångskull hemma hos mig själv, och måste ju erkänna att jag har saknat min egen lya ;) tokig som jag är så fick jag ryck och börja städa och snäll Jonna hjälpte mig med garderoben! Tusen tack :love: har iallafall precis tagit en dusch och ligger nu i soffan och kollar runt olika bloggar och väntar på att min osociala storesyster har pratat klart med sin loverboy ;) haha.. Men men, imorgon är jag ledig som är rätt skönt faktiskt, fick också tacka nej till några pass i juni för jag lovat att vara barnvakt till mina söta gudbarn, men man ju inte alltid vara tillgänglig ;) men ska väl avrunda så hörs vi säkert imorgon puss!!


Tuben

Sitter på tunnelbanan hemåt, surplar på en latte med föör mycket socker men har hoppet om att bli piggare ;) ska direkt och träna med Amanda så skönt inte blivit så mycket träning dom senaste veckorna :( måste hitta en bra kombination här alltså.. Men just det! Hörde på radion att min favorit radio station ska ut på Östersjön och glida, OM jag ska åka!!! :D men det enda negativa det är 21 årsgräns och vill ju ha med mina brudar :( men men vi höra framme typ nu, puss!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/642734/images/2012/pic_202655077.jpg" class="image">


Bored girl at work!

Rubriken talar, uuuuuber tråkigt på jobbet så sitter och leker med telefonens kamera, men ska väl typ.. Kolla tv ;) Later bitches :love:


Finfint!

Sitter på jobbet och har lite död tid, finns inte så mycket att göra.. Ska väl strax styra upp lite middag och så :) var på en lång promenad tidigare till gärdet i detta underbara väder, sjukt härligt :love: måste också hylla min mamma lite då det är morsdag i Finland, så grattis på mammornas dag världens bästa mamma! :D men vi får höras senare Pusss!!!


Söndag!

Godmorgon finisar! :)
Vaknade för ett tag sen och har duschat och fixat mig för ska strax röra mig mot jobbet, härligt och jobba men mindre kul att det gått magsjuka här hos mamma och känner mig lite halvt illamående :( menmen.. Igår tog jag det bara lugnt kollade på film med mamma och jonna och i fredags var det fest, trevligt trevligt :) men har väl inte så mycket mer att tillägga men vi hörs nog senare, kyss! :love:

Go kväll!

Halv ligger i sängen på jobbet och glor på nyheterna, lite lagom soft att få betalt för det hehe ;) men ska väl strax krypa ner under täcket och hoppas på att man kan somna, är ju min först journatt här på jobbet! Men det ska nog gå finemang.. Måste ju medge att jag var lite nervös när jag åkte till jobbet men det har släppt och jag trivs ;) fått massa fler pass och det är ju kul, jobbar fram till 13 imorgon och sen blir det hem och hitta på något med underbara mathilda iaf :) sen jobb på söndag igen, nice! Men Har väl inte så mycket mer och tillägga så vi hörs nog imorgon puss! :love:
Love you wife!!!


Oops!

Glömt bort bloggen helt sen i lördags men men what to do lixom ;) är iallafall hos mamma och ska snart leka lite modell för lillasyster som ska sminka mig och träna lite inför ett prov imorgon i guess, hon går ju stylist linjen.. Men har väl inte så mycket och berätta, i söndags var man lite bakis och så, annars har det varit fullt upp med arbetsintervjuer som gått bra och fix med papper till ansökan om plugg i höst, håller tummar och tår :D idag var jag nere på stan och åt med fina mathilda Amanda minna och Jeanette :) kul var det! Men vi hörs nog senare puss!!! :love:


Stressdag!

Godmorgon finisar! :)
Vaknade upp för ett tag sen av att pappa var och väckte mig och minna, har surplat lite kaffe och har suttit och pratat lite på balkongen ska strax röra mig in i en dusch och fixa mig lite sen ner till stan för att handla en present till supersöta Kimi som har kalas kloclan två! :D Sen efter det blir det hem och fixa sig inför festen ikväll för att fira sami & Jeanettes 20års dag! Riktigt taggad faktiskt, dock är det lite tråkigt att jag inte kommer kunna ha klackar ikväll för har fruktansvärt ont i hälsenan :( måste nog köpa mig ett par bättre promenadskor till jobbet.. Har väl inte så mycket mer att tillägga men vi kanske hörs via telefonen, puss så länge! :love:
image description

Första dagen avklarad!

Sitter nu på tåget hem från jobbet, usch vad jag hatar att vara på t-centralen så sjukt mycket folk haha! Men överlevde.. Tyckt dagen gick för övrigt riktigt bra faktiskt ;) så beröm till mig själv! Vet inte alls vad jag ska göra när jag kommer hem är enormt sugen på bärs! Så skulle sitta fint med en after work öl :) men men.. Vi hörs nog senare kyss! :love:


Trött chey

Är skit slut i kroppen vet inte riktigt varför.. Dagen spenderades med kaffe och massa prat med Amanda på gården och sen drog jag iväg och mötte storesyster och checka in hennes nya lägenhet, helt okey men väldigt liten för att vara en trea men men ;) hittade som vanligt ingen klänning idag heller men vi har provat dom flesta klänningarna här hemma så blir nog att låna en klänning av syrran, funkar det med! Blev ingen träning idag, får dock skylla lite på mig själv men också att minna låg och sov och att jag var i stort behov att ett besök på stan men som inte resultera till något förutom att jag laddade på busskortet, shit vad mycket onödigt skit det vart i detta inlägg haha ;) men nu ska jag försöka sova då det står jobb på schemat, jäklar så skönt det kändes att skriva det ;) godnatt finisar :love:


God morgon

Vaknade för ett tag sen och ligger nu i soffan och planerar dagen lite, är fortfarande på jakt efter en klänning och ska försöka komma iväg och träna! Inte tränat på tre veckor eftersom jag varit sjuk så det ska bli skönt!! :) igår spenderades eftermiddagen på stan med mathilda och minna som sagt, grymt trevligt var det. Fick med mig hem lite nya underkläder och sen tog vi en fika på café tratten, synd bara att solen hann gå ner :( men ska väl sätta igång lite mer kaffe och frulle så vi hörs puss! :love:


Härligt!

Kan man mer än att älska detta väder? :D Man blir dessutom på så himla bra humör, iallafall enligt mig själv hehe! Har suttit ute på balkongen och njutit av solen och spelat poker på min lur, blivit lite pokertorsk tror jag haha :P men vann min första tunering idag så det kändes ju jävligt nice.. Synd bara att det inte handlar om riktiga pengar ;) men ska börja fixa mig lite för att sen dra ner till stan för att träffa underbara Mathilda och leta klänning till Samis&Jeanettes bal-fest på lördag och så ska vi ta en fika och om jag får bestämma så köper vi med oss något och sätter oss vid maren och njuter mer av denna härliga sol! :love: Hoppas fina lillasyster följer med men just nu ligger hon i fötöljen och halvt sover.. yaya over&out!



Lista again!

Idag är det… En kreativ dag!
Idag tycker jag omVädret & pengar ;)
Idag har jagstädat åt mamma
Idag borde jagTRÄNA.
Idag tycker jaginte så mycket.

 

 

Förra veckan med ett ord: härlig.
Veckans bästa: Pengar!
Veckans värsta: huvudvärken igår.. :S
Dagens värsta känslaingenting ännu..
Dagens bästa händelse inte ett skit..
Dagens hiss... Det fina vädret!
Dagens dissKlor, har snygga fläckar på mina byxor!

 

 

Idag är jag nöjd med… Städningen :D
Idag är jag missnöjd medIngenting hittills.
Idag saknar jagmitt eget hem litegrann!
Idag avskyr jagAtt Jag varken hittar mitt bankomatkort eller träningnskort .
Idag älskar jagatt jag är ganska kreativ & pigg!
Just nu ska jagÄta&Duscha..
gammal bild från hovsjö ;P


Godmorgon!

Godmorgon världen! :D
Vaknade vid åtta idag och har typ storstädat hela övervåningen här hos mamma, älskar när jag vaknar upp och är så kreativ! Ska snart hoppa in i en dusch sen dra ner till stan och beställa ett nytt bankomat kort, smarta jag har tappat bort min fattar inte vart den är :S menmen.. Man heter ju inte Katri i onödan ;) höhö. Var ju barnvakt hela helgen till fina gudbarn så det har varit mycket lek och bus ute i solen! :love: I måndags var det ju valborg och kvällen bestod av supa ;) först förade vi hos Amanda med fina människor sen drog vi vidare på fest och träffade lite roligt folk, alltid lika kul :) Var inte ett dugg bakis igår känns jävligt skönt med tanke på mängderna jag drack men blir väl så när man inte druckit på ett tag! ;) veckan består väl inte av så  mycket måste ringa till stadsarkivet och beställa hem mina betyg och sen fredag blir det jobba och sen lördag blir det fira Kimi som blir hela 6år! :D & Sami och & Jeanette ska fira sig sen på kvällen med grym fest, kommer nog bli galet kul :) Men nu kurrar magen massor så lite frukost innan dusch får det bli, kyss! :)
Mina små hjärtan, Fabian Fanny och snygga Sanna :love:


RSS 2.0