Hemma hos amanda!

Sitter hos amanda just nu och kollar när hampus visar massa tricks på sin blixten sparkcykel Haha:) så gullig! Ska väl snart äta något är jätte hungri sen drar man till uppsala och är barnvakt till mina underbara gudbarn:)<3 men hör av mig senare ! p u s s

brist på inspiration,lust,ork,tid.....


Förstår inte varför jag inte tar bort min blogg eller varför jag inte tar tag i bloggandet? för jag vet själv att jag tycker det är kul och blogga och dela med sig av massa kuliga saker och bilder och sånt! men tänker faktiskt inte göra det idag. Och inte imorgon heller. Och tänker inte uppdatera vad jag gjort dom senaste dagarna heller. Utan vi kör på det här, och så lär det bli ett hejdå inlägg imorgon. Jag är sjukt nervös. Ska ju börja jobba på båten imorgon. Men ska umgås med min mamma och käre bror.



P U S S 


kollade twilight idag. 
GE MIG

 


Hemma hos storesyster!


Sitter hemma hos storesyster Jonna just nu, har precis dammsugit hos henne, men gratis var det inte, jag får middag ;) haha. Var ju på SiljaLines företagshälsa som ni kan läsa i det tidigare inlägget, var där och gjorde hälsokoll och tog massa blodprover usch jag hatar verkligen det.. :/ och ja jag är tillräckligt frisk för att få Jobba på deras fartyg!! så jääävla skönt :)) Så på tisdag startar jag på SiljaLine Symfoni och är borta till lördagen! lite läskigt men ska bli skönt med en ríktig utmaning för omväxlingens skull. Är dessutom sjukt nervös redan så undra hur jag kommer vara på måndag kväll?! typ världens nerv-vrak eller liknande.. haha.

fredag idag?! så vad händer gott folk?(:
för mig blir det poker-kväll hos systeryster med fiinfiint folk och lite öl! det lutar sig åt det iaf :) det är ju nice det. men min syster städar för fullt och känner mig lite elak att jag bara sitter i hennes soffa med lappisen i knät så ska väl hjälpa till..

lite bilder och en meeggaaa skkööönn lååått ;)

enjoy. KISSES.




V
så jäävla fin båt dessutom :)


Jag har inte dött.

Bara glömt bort min blogg, eller typ bara inte brytt mig! :p så det kan bli, men sitter på företagshälsan på siljaline just nu. Berättar mer sen! PUSS!

RSS 2.0